STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.678
- Поени од реакции
- 14.559
Кога ќе ми текне дека гевгелискиот дноперт @ManUtdChampions се смееше на Баерн цццц
Дај Боже 1-8 да заврши.
Дај Боже 1-8 да заврши.
Малце еbrej i hrvatov na SK gi istrola junajted radi prekinov na trasava, vika gi kornel nekoj kablite da ne gleda ostatokot od svetot sto se desava.![]()
Не се смеев јас на Баерн, јас се смеев на тебе како човек, лик, појава.Кога ќе ми текне дека гевгелискиот дноперт @ManUtdChampions се смееше на Баерн цццц
Дај Боже 1-8 да заврши.
Знаеш дека и стримови има на интернет на кој можеш да пратиш фудбал така? И да специја тука негде по квалитет со Хуеска се.И ти пратиш фудбал на резултати, колку шо гледам Милан истовремено игра со мега јаките Специја![]()
А извини, со едната рака телефонот, стрим гледаш, на телевизор Милан, а на таблет на кајгана форум пишуваш, секона чест, ти и мене ме заебаЗнаеш дека и стримови има на интернет на кој можеш да пратиш фудбал така? И да специја тука негде по квалитет со Хуеска се.![]()
И ти пратиш фудбал на резултати, колку шо гледам Милан истовремено игра со мега јаките Специја![]()
Знаеш дека и стримови има на интернет на кој можеш да пратиш фудбал така? И да специја тука негде по квалитет со Хуеска се.![]()
1:6Значи. фокусирајте се на Јунајтед.