Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За да не испадне провоцирам во фан клуб Јунајтед, сакам тука да го поздравам Ставро, да не збори многу многу како тоа Јуве бил слаб.. :D нека си го види својот клуб што моментално е во зона на испаѓање :P

Кога ќе ми текне дека гевгелискиот дноперт @ManUtdChampions се смееше на Баерн цццц

Дај Боже 1-8 да заврши.
Не се смеев јас на Баерн, јас се смеев на тебе како човек, лик, појава.

И ти пратиш фудбал на резултати, колку шо гледам Милан истовремено игра со мега јаките Специја :coffee:
Знаеш дека и стримови има на интернет на кој можеш да пратиш фудбал така? И да специја тука негде по квалитет со Хуеска се. ;)

Знаеш дека и стримови има на интернет на кој можеш да пратиш фудбал така? И да специја тука негде по квалитет со Хуеска се. ;)
А извини, со едната рака телефонот, стрим гледаш, на телевизор Милан, а на таблет на кајгана форум пишуваш, секона чест, ти и мене ме заеба (y)

И ти пратиш фудбал на резултати, колку шо гледам Милан истовремено игра со мега јаките Специја :coffee:

Значи. фокусирајте се на Јунајтед.

И сеа, не треба Оле да лета?

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Ајде малце тешење да не испаден само ги хејтаме, ова нема да биде исто ко 2-8, ако не се ла=жам тогаш Арсенал немаа црвен, така да ете, подруго е кога ќе изгубиш со играч помалку скоро цела утакмица.

Како и да е...отров утакмица, особено против a be murinjo so znae toj samo 0-0 hehe ispukana puska (а секако не очекувам топ 4 да бидат тотенхем...што уште повеќе говори каков очај е резултатов на јунајтед и колку навистина се лоши, а и лигата во која лани беа трето место)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom