Od fan klubov uste ne se osvesteni, ama ima vreme. Toa e koga covek sto treba da bide sportski direktor e menadzer, a toa mesto go drzi covek po finansii i si nema vrska od fudbal.Нека се смее солшер и вицови нека кажува за стативите
Збор да нема ни за црвен ни за ништо таа норвешка превара мора да се врати у Сандефјорд или кај и да беше какви црни трансфери
Со фан хал истиов учинок ќе го имаше Јунајтед не заебавајте
Викаш фаул да свират за Јунајтед затоа што Мегваер го повлече Шо?Чорба. Ама она копиле на Ламела му прости 2 фаули за жолт башка од смешката со Марсијал, не виде ни фаул над Шо за голот, така да колку и да се правиме слепи, ДА судијата ја еба оваа. Се брка со одбранава од Јунајтед по учинок.
Или дека можда и Ламела го повлече да речеме.Викаш фаул да свират за Јунајтед затоа што Мегваер го повлече Шо?![]()
Го влечеше и Ламела за дрес. Освен, ако не сакаш да се правиме слепи.Викаш фаул да свират за Јунајтед затоа што Мегваер го повлече Шо?![]()
Zosto taka, od kade pa ovaa. Pa neli e vistinskiot covek. Jas koga vi velev deka od ovoj nisto ne biduva vie me pravevte budala. Epa eve vi go Solskjer.Што е до мене Оле нема потреба да се појавува на прес после натпреваров. Нека си седне "зад воланот" и правец во Норвешка.
Да.Викаш фаул да свират за Јунајтед затоа што Мегваер го повлече Шо?![]()
Ја коа и да спомнев дека Мурџо е боље менаџер, и дека Оле не заслужува да седи на клупа во Јунајтед будала ме правеа....Zosto taka, od kade pa ovaa. Pa neli e vistinskiot covek. Jas koga vi velev deka od ovoj nisto ne biduva vie me pravevte budala. Epa eve vi go Solskjer.
Site slabi tocki ni gi otkri murinjo, i celo vreme napagja vo prostorot zad dvata beka.
Ps. Pogba umriiiiiiiiiiiiiii.