Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Нека се смее солшер и вицови нека кажува за стативите

Збор да нема ни за црвен ни за ништо таа норвешка превара мора да се врати у Сандефјорд или кај и да беше какви црни трансфери
Со фан хал истиов учинок ќе го имаше Јунајтед не заебавајте
Od fan klubov uste ne se osvesteni, ama ima vreme. Toa e koga covek sto treba da bide sportski direktor e menadzer, a toa mesto go drzi covek po finansii i si nema vrska od fudbal.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Чорба. Ама она копиле на Ламела му прости 2 фаули за жолт башка од смешката со Марсијал, не виде ни фаул над Шо за голот, така да колку и да се правиме слепи, ДА судијата ја еба оваа. Се брка со одбранава од Јунајтед по учинок.
Викаш фаул да свират за Јунајтед затоа што Мегваер го повлече Шо? :D

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Што е до мене Оле нема потреба да се појавува на прес после натпреваров. Нека си седне "зад воланот" и правец во Норвешка.
Zosto taka, od kade pa ovaa. Pa neli e vistinskiot covek. Jas koga vi velev deka od ovoj nisto ne biduva vie me pravevte budala. Epa eve vi go Solskjer.

Site slabi tocki ni gi otkri murinjo, i celo vreme napagja vo prostorot zad dvata beka.

Ps. Pogba umriiiiiiiiiiiiiii.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Хахахахах каков Мурињо потег, го вади Ламела да им се измоча уште толку. Не ми се верува дека еден пропаднат Мурињо стигна да ни се смее у фаца.

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
me zagrizuva so go nema vladimir da se javi da ne si gi ima preseceno venite ili nesto postrasno:(

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Zosto taka, od kade pa ovaa. Pa neli e vistinskiot covek. Jas koga vi velev deka od ovoj nisto ne biduva vie me pravevte budala. Epa eve vi go Solskjer.

Site slabi tocki ni gi otkri murinjo, i celo vreme napagja vo prostorot zad dvata beka.

Ps. Pogba umriiiiiiiiiiiiiii.
Ја коа и да спомнев дека Мурџо е боље менаџер, и дека Оле не заслужува да седи на клупа во Јунајтед будала ме правеа....

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Леле почнаа од подруми да искачаат и да го бараат Владимир, некои немаат постирано со години ама го знаат Владимир.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom