Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Бреј ама лоша партија на Челзи
Автоматски споено мислење:

Не глеав Ливерпул, ама ова ептен смешно ми дојде :D

1575132978236.png

Голман со рака играл :(

@RATM дур ја праиш листата шо ти ја побарав прееска, успат чекам и за Еткинсон извештај, една убава анлиза пак за масоните и све тоа.

Еткинсон ШУГА!!!

дај нека го забранат да не суди на натпревари на Ливерпул

Се беше океј со голот на Брајтон, беше регуларен пошто Еткинсон даде знак дека можи да се изведи. Само не ми е јасно како можи да дај знак за игра кога ни жив ѕид беше наместен ни ништо.

Абе он регуларно си даде знак дека може да започне играта, ама знакот беше брука. Адриан позади гол без жив ѕид у стил ај нека бидат поинтересни задњиве 15 минс.

@RATM дур ја праиш листата шо ти ја побарав прееска, успат чекам и за Еткинсон извештај, една убава анлиза пак за масоните и све тоа.

Batko, не гледам јас фудбал. На погрешен човек си го адресирал прашањето. Разочаран од своите, решив целосно да се откажам од задоволството да гледам како 22 мажи трчаат по една топка, а притоа земаат милиони за тоа.
Фазла времето го пополнувам со гледање на амерички серии и подобрување на хуморот.

Batko, не гледам јас фудбал. На погрешен човек си го адресирал прашањето. Разочаран од своите, решив целосно да се откажам од задоволството да гледам како 22 мажи трчаат по една топка, а притоа земаат милиони за тоа.
Фазла времето го пополнувам со гледање на амерички серии и подобрување на хуморот.
Sega za sega nula rezultat.

Sega za sega nula rezultat.

Па да де. Гледам ,,Friends".

Ама и мачор да ми помине низ тастатура, во секој случај тоа ќе биде посмешно и ќе личи на обид за хумор, отколку рециклирањето на фори од Фејсбук страници наменети за 40 плус личности, надополнети со ,,ehehehe", продуцирани од вас и од вашите детски соби.

:)

Последно уредено:
Каков очај се Ватфорд годинава

Право чудо е како победиле на гости со Норвич..

Брајтон, Вила и Њукасл ваљда ќе паднат со тек на време, ама од ова што гледаме изгледа Саутемптон, Норвич и Ватфорд догодина во чемпионшип ќе играат

Еве Пепе нека им биде тренер, за 80м и водоносец може да биде.

Секако за фудбал не го бива. Освен за слободни. Освен. Против Гимараеш.
Гнабри јак?

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom