Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Одлика на голем клуб,респект.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk
а што требаше да застане да му даде рака, кога се се случи во две секунди Вилиан појма немаше дали изгуби рамнотежа или е повреден.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.145
Поени од реакции
19.544
Да му текнеше побрзо на Ставро да менва аватари против тие екипи шо игра Челзи можи шампиони да ги направеше :icon_lol:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Да се најде тој што го уваали Кепа за тие пари да му се даде медал, пола и повише лига има поквалитетни голмани од оваа превара.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Sakas da kazes deka ova bese odbranlivo? Teshko toa.
Секој просек голман ова го кида, јес да беше јак шут но по средина на голот и тоа од 25 метра така да нормално дека е одбранливо.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.376
Поени од реакции
12.803
Вилиан ли е Роналдињо ли е?

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Секој просек голман ова го кида, јес да беше јак шут но по средина на голот и тоа од 25 метра така да нормално дека е одбранливо.
Vidi ja brzinata na shutot, traektorijata i kade zavrsuva (pod prechkata) pa posle pak kazi mi deka "sekoj prosek golman ja fakja".

Ne vikam deka Kepa e world class, pravi gluposti, ali za ova nemam shto da mu zameram, prashanje e koj mu dade tolkav prostor na Zaha.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.897
Поени од реакции
67.549
Не заебавајте, ако по средина на гол не може да одбрани шут, до тука... Глејте ги реакциите на Пулишиќ и Ацпеликвета* кога го прими голот.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Vidi ja brzinata na shutot, traektorijata i kade zavrsuva (pod prechkata) pa posle pak kazi mi deka "sekoj prosek golman ja fakja".

Ne vikam deka Kepa e world class, pravi gluposti, ali za ova nemam shto da mu zameram, prashanje e koj mu dade tolkav prostor na Zaha.
друже од 25 метри патува топката оди по средината... големи клубови затоа имаат голмани кои овие топки во заби ги фаќаат, дали ти мислиш дека ова ке пројдеше кај Ноер, Де Геа, Алисон... едноставно човекот нема квалитет, ниту концентрација, а плус и претходно знаеме дека е склон на глупости.
Рецимо Пикфорд и Лорис се голманишта за овој.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
друже од 25 метри патува топката оди по средината... големи клубови затоа имаат голмани кои овие топки во заби ги фаќаат, дали ти мислиш дека ова ке пројдеше кај Ноер, Де Геа, Алисон... едноставно човекот нема квалитет, ниту концентрација, а плус и претходно знаеме дека е склон на глупости.
Рецимо Пикфорд и Лорис се голманишта за овој.
Zatoa rekov, Kepa ne e svetska klasa i od nego ne ochekuvam da pravi chuda, tuku da pokazuva progres, shto za zhal ne se slucuva kako shto mislevme. Inaku Kepa e najskap golman vo svet samo zatoa shto bese klasicen panic buy togash. Ne znam koga pocnale da gledaat zameni za Kurtoa, ama Bilbao baraa da se aktivira klauzata i toa e toa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom