Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Сити игра игра, така ќе да е:D
Какви стази, какви долги? Сити ти е ала Челзи клуб, кад је бал нек је бал.
Кога ќе секне славината кој го е*ал:D
Муабети за пред 15 години.

Па и не се за одамна, ќе кажеш после што решила Маринчето?
Треба да си прифатите дека Челзи, Сити, ПСЖ и сите други се веќе стабилни клубови кои нема одеднаш да ги снема доколку газдата престане да инвестира многу пари.

Треба да си прифатите дека Челзи, Сити, ПСЖ и сите други се веќе стабилни клубови кои нема одеднаш да ги снема доколку газдата престане да инвестира многу пари.
И Евертон е стабилен тим, само не крева титули

Па не е дека ке ги снема, ама ке почне да зима Баба Рахмани и Дринквотерци, а не Нејмаровци и Мбапевци за 400 милиони.

Добро, не сакам да ти кршам филм. Секој има право на свое мислење.

И Евертон е стабилен тим, само не крева титули
Неповрзано.

Па не е дека ке ги снема, ама ке почне да зима Баба Рахмани и Дринквотерци, а не Нејмаровци и Мбапевци за 400 милиони.
Која е фората со Дринквотер уствари? Треба да земеш некоја ѕвезда како четврт избор во средина во која ти играат двајца?

Колку е најлуд :D
Колку позитивна фаца е, се однесува како обичен смртник :D
Кога ќе ми текне на фацана на отепанион Валверде, како ќе мотивира тој некого, жална врба :icon_mrgr:

Колку е најлуд :D
Одамна ми е фаворит меѓу активните менаџери, за разлика од Мурџо наш, кого никогаш не сум можел да го сварам:cenzura:.
П.С. Што ти е ова колку е најлуд? Нешто налик на најпрекрасно:confused::sick:

Клоп е цар бе, к. р му е двор му е најискрениот лик во ПЛ е, па како му легна атмосферава на скаузериве секија чест за сите. Пример за клуб и навивачи се

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom