Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Го гледам Лапорт за голот сам си стои во казнен простор без да му се залепи некој од Вулверхемптон. Баш Гундоган тоа го воочи и нанишани добро каде да паѓа топката, а овој со добар залет без да чува му ја заби. Многу аматерски поставени играчиве на Вулверхемптон.

Каков ќотек има да му удри Пеп на Сане го жалам нареднио десен бек шо ќе игра против Сити :icon_lol:

Не му оди на Сити со раните термини :) Бравос за волците, се изнатрчаа [emoji1376]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Сити јаките, хеххехехехехехе.
Ова е доказ дека лигата е многу изедначена и дека сите екипи ќе фрлаат бодови, посебно кога ќе играат на гости.

Лани не играа продолженија со Волциве во Карлинг?
Страшно организирана екипа се, тешко дека некој ќе ги победи на гости сезонава

Ne deka nesto sum verodostoen da zboram za igrava na Siti, ama se gleda deka fali KDB i deka zavisi nivnata igra od nego... Mislam deka im e glavniot motor vo timot

Не ми кажа кои ти се очекувањата од Челзи сезонава?
Лабаво трети :kafence:

Сите знаеме како стојат работите, Сити и Ливерпул си се горе, другите четири тимови за останатите две позиции. Тоа беше поентата, дека на кикс на Сити треба да се радуваат фановите на Ливерпул, не јас или ти :D

Лабаво трети :kafence:

Сите знаеме како стојат работите, Сити и Ливерпул си се горе, другите четири тимови за останатите две позиции. Тоа беше поентата, дека на кикс на Сити треба да се радуваат фановите на Ливерпул, не јас или ти :D
Секако дека на непочната сезона нема да се радувам на кикс на Сити. :D За Ливерпул си го кажав мислењето, не ми се повторува. :P

Не ми кажа кои ти се очекувањата од Челзи сезонава?
Челзи освојува а Јунајтед клупчето што нема освоено пл 5 години и оваа сезона нема шанси да освои. Како тргна Моу може и 6-7 место да завршите.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom