Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут


  • Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.240
Поени од реакции
41.568
ne mi e jasno na koja osnova favoriti bea denes liverpul spored kladilnicive, i opsto, na netov takvi mislenja citav ... abe Na OT liverpul u nieden univerzum ne moze da bide favorit, ne seuste, i prasanje e dali nekogas ke bidat ...
Ova bese poklon denes od koeficient za junajted ali da ti se naseram u terminot, do poluvreme ne bev rasonet a uste vcera ja pikirav za 1, i posle ke pagam na sela od anglija ko ebenite boreham wood.

A ovie west ham pustive ke ispadnat, so mojsije na nisto ne licat a imaat kadar za prvi 10 komotno da se, izbrzaa so brkanjeto na bilic, ako vise go brkaat trebaa da donesat podokazano ime, neznam sto ocekuvaa so izbraniot. Vaka hrvatov mozese da gura do kraj na sezona a za naredna, ko za takov tim, ke imaa izbor, mosh rodzers od seltik, kuman ( do dusa ovoj mislam sea holandija ja zema ), ili ovoj u watford sto bese portugalecot, silva ili kao i da bese.
 
Член од
5 март 2018
Мислења
15.145
Поени од реакции
16.660
Томкинс ги чува Палас од потоп, каква партија пружа засега свака част


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.823
Поени од реакции
10.551
Kako be ne, pa neli juve i man utd kancer igra imale...
Па во најголем дел од времето оваа сезона имаат неинтересна игра за гледање, никој не рече дека играта не носи резултати. Не ми е јасно како толку ве погоди ова, местачи кога ви викаат помалку се буните.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Палас не се утепани офанзивно колку ВБА ама дефанзивата и голманот им се ...
 
Член од
14 април 2012
Мислења
31.550
Поени од реакции
62.478
Ke ми биде криво ако испадне Палас. Заха има енормно многу напреднато.
 
R

red.devil

Гостин
Тим на Рој Хоџсон... Никаква дисциплина. ПЛ тимовиве на толку пари, не можат саглам менаџери да приберат тоа чудо едно. Па уште и ги отпуштаат при мал пад на форма или криза. Билиќ, Силва и сличните на нив се Гвардиола за пензионериве во лигава.
Пјулис, Хоџсон, Пaрдју, Хјуз, Алардајс, Венгер па и Мојс се за рециклирање. Се шлепаат на стара слава, никаков импакт немале и немаат тие што се уште имаат менаџерски позиции во клубовите.
 
Член од
29 јуни 2014
Мислења
23.687
Поени од реакции
38.873
Време е Брендан да се врати, да добие на квалитет лигава.
 
H

HoT _iCe

Гостин
Време е Брендан да се врати, да добие на квалитет лигава.
Па сас оглед на тој дека сакав да га донесев Луиз Енрике место Контета, ја радо би га прифатија у Челзи да дојде Роџо. Не ми га треба овј татко на Енрике Инглесиас, исфорсиран трењер. Од овога бар никакви очеквуања нема да имам.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom