Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не да си сметаат, не можам да ги најдам нивните heat maps од против Палас, скроз на исти дел од теренот имаат играно. Тоа е проблем кој вреди да се дискутира а не дека ова денес било очај или антифудбал.Него, Санчез изгледа скроз заборавил да игра дур се влечеше во Арсенал првата полусезона. Ништо нема направено од кога потпиша за Јунајтед, никаков импакт. Плус па и со Погба кога играат заедно ептен ко да си сметаат.
Баш ме интересира дали ќе го видиме пак Санчез од изминатите сезони во Арсенал.
Добро кажа и коментаторот, како да чека цело време другите нешто да направат и на готово да му сервираат, воопшто не е истиот играч. А и мислам дека ќе мора Мурињо да му зацрта една позиција и да се држи на таа за да извади нешто повеќе, вака ептен некако недефинирано.Не да си сметаат, не можам да ги најдам нивните heat maps од против Палас, скроз на исти дел од теренот имаат играно. Тоа е проблем кој вреди да се дискутира а не дека ова денес било очај или антифудбал.
Искрено се сомневам дека Санчез ќе заигра во топ форма ама и ваков јас би го држел во игра.Него, Санчез изгледа скроз заборавил да игра дур се влечеше во Арсенал првата полусезона. Ништо нема направено од кога потпиша за Јунајтед, никаков импакт. Плус па и со Погба кога играат заедно ептен ко да си сметаат.
Баш ме интересира дали ќе го видиме пак Санчез од изминатите сезони во Арсенал.
Мене и како бездуша ми делува некако, поради тоа ич не ги сакам јужноамериканциве, се заебаваше цела сезона во Арсенал, не му се играше и сега со слаб фитнес сака да надополни пола сезона (гледам дека останува во теретана плус од останатите ама не е тоа тоа). Но и како таков барем засега ми се допаѓа што има експлозивност и знае да ја повлече топката, малку е тоа за играч од негов калибар ама еве баш денес неколку пати ја изнесе топката и му ја сервираше на Фелаини да губи време овојДобро кажа и коментаторот, како да чека цело време другите нешто да направат и на готово да му сервираат, воопшто не е истиот играч. А и мислам дека ќе мора Мурињо да му зацрта една позиција и да се држи на таа за да извади нешто повеќе, вака ептен некако недефинирано.
За ова ли го вратија Ају бе...
Во глобала Ок коментар, освен за Мек Томинај!
Батка греот му го береш, покриваше во ситуации кога далеку поискусни од него се прашуваа кај е топката![]()
Пушти снимка слободно од натпреварот ќе видиш дали не направил ништо импресивно МекТоминеј. Со Матич прво полувреме им ја уништија играта на Ливерпул и ги издоминираа баш онака школски. Матич падна второ полувреме додека малиов гризеше дури 90 минути. Едноставно изигра дерби утакмица без ниедна грешка,тоа е импресивното.Ништо импресивно не направи, додуша и средноит ред на Ливерпул (пишав) беше толку лош што можеби немаше и потреба. Матиќ класа, му легна оваа позиција каде што не е задниот кој покира туку има малку слобода. Се слагам со @Донев за Алексис, ко со играч помалце да игра Јунајтед кога е на терен, многу слаб импакт. Ваљда со целосни припреми следната сезона ќе се вклопи и нема да му ја бараат и нему позицијата ко на Погба. Денес изгледа не го играа да не им се дуплираат фризурите со Мане...
Значи, не се иде на лов на тигри у Африка!Ништо импресивно не направи, додуша и средноит ред на Ливерпул (пишав) беше толку лош што можеби немаше и потреба. Матиќ класа, му легна оваа позиција каде што не е задниот кој покира туку има малку слобода. Се слагам со @Донев за Алексис, ко со играч помалце да игра Јунајтед кога е на терен, многу слаб импакт. Ваљда со целосни припреми следната сезона ќе се вклопи и нема да му ја бараат и нему позицијата ко на Погба. Денес изгледа не го играа да не им се дуплираат фризурите со Мане...
Тоа е, ако не протнал топка меѓу нозе некому или не дал гол со ножички, како да не играл.Пушти снимка слободно од натпреварот ќе видиш дали не направил ништо импресивно МекТоминеј. Со Матич прво полувреме им ја уништија играта на Ливерпул и ги издоминираа баш онака школски. Матич падна второ полувреме додека малиов гризеше дури 90 минути. Едноставно изигра дерби утакмица без ниедна грешка,тоа е импресивното.