Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е само доказ за тоа како медиумите со секоја глупава статистика што ќе ја извадат ни го креираат мислењето за одреден играч и како му расте/паѓа цената на некој буквално благодарение на нив.

Не мењај одма тим, ваљда ќе тепате наредна со тотнем.
Со Јунајтед играат Свонси :D Иначе се зезам, интересно е како после прво коло ги донесувате заклучоците . Лукаку ѕвер после два гола* (И Воукс исто е ѕвер тогаш), Мората едни ѕвер едни дрво, Тотенхем нишо не праеле, Челзи пропаѓале пошо играле на 3 фронта

*Лукаку е стварно добар за да ја закопрца у гол, да не ме сфати некој погрешно, иако според мене стварно е трапав со топка и малце е изгубен бар сега за сега :)

Модератори има на форумов? До кога ќе се дозволуваат оф топик постови?
Ако не ти се чита не читај, стварно не знам зошто мора да се напише посебен пост...или исто имаш копче игнор....стварно никогаш нема да сфатам вака дебилен мајндсет.

И да, слободно пиши "Уште еден пост што нема да биде прочитан", после можеш на некој пост што ќе прочиташ да пишеш "Пост што го прочитав", очигледно ги интересира луѓето кои постови ги читаш а кои не ги читаш.

И се извинувам однапред што пишав пост со мислења и анализи во темава, очигледно форумов е за јадење гомна и мерење курови.
Бро сам си крив што никој не ти ги чита постовите. Порано на секое замараше со пост полн иронија, сарказам...каква и да е таа форма на хумор, или што и е да е тоа раковидното.
Како сакаш сеа некој да ти чита толкав пост, најверојатно несериозен, и да почне дискусија со тебе?

Последен ок пост ти беше коа ја се регистрирав на форумов.

Бро сам си крив што никој не ти ги чита постовите. Порано на секое замараше со пост полн иронија, сарказам...каква и да е таа форма на хумор, или што и е да е тоа раковидното.
Како сакаш сеа некој да ти чита толкав пост, најверојатно несериозен, и да почне дискусија со тебе?

Последен ок пост ти беше коа ја се регистрирав на форумов.

Чернобил вид на хумор ..... и 170 години после постот се шири радијација.

ПС. Деца бевме јас и Перо само слушнав тиииииииитттт ....

Со Јунајтед играат Свонси :D Иначе се зезам, интересно е како после прво коло ги донесувате заклучоците . Лукаку ѕвер после два гола* (И Воукс исто е ѕвер тогаш), Мората едни ѕвер едни дрво, Тотенхем нишо не праеле, Челзи пропаѓале пошо играле на 3 фронта
*Лукаку е стварно добар за да ја закопрца у гол, да не ме сфати некој погрешно, иако според мене стварно е трапав со топка и малце е изгубен бар сега за сега :)
Лукаку и без двата гола е ѕвер. Слепец или навивач на челси треба да си за да мислиш дека ќе флопне сезонава. Пута два е од нормално човечко суштество така да ако нече милум хоче силум. Жозе школа.

Им се смеете на Јунајтедовци зошто после прва утакмица “славеле титула“ а вие исто пред 5 дена по една утакмица им пресудивте дека ќе бидат срање, затоа што изгубија со еден гол разлика, од тимот кој освои back 2 back Лига на Шампиони... :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom