Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Ти си изгледа од тие што пратат НБА па се решил за игноре опцијатаСо кого се карате бре?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си изгледа од тие што пратат НБА па се решил за игноре опцијатаСо кого се карате бре?![]()
Јас го прочитав
Не е лош иначе![]()
Затоа во Вотфорд се шарпланинци ималоначекале село без кучиња![]()
Затоа во Вотфорд се шарпланинци имало![]()
Така почнува сѐ. И искрено, мислам дека ќе го напуштам форумов во скоро време баш поради овие причини.Пошо пред тоа нивото беше запрепастувачко. 5 испишани страни за тоа кој кого заебал со трансфери, канцер смешки за Мората, Лукаку и Матиќ...
Мене пак јак ми е прокранистаторот,со онај нигерот и змејот ми се најомилени членови на подфорумот..и маринети е тука некаде..цревата ми се превртуваат кога ги читам нивните постови![]()
Како што реков, иако ми е избришан постот, не го ни прочитав. Титулата ќе се решавала во 2018, ккк.Во постот е пишана најголемата мудрост евер. Титулата ке се решавала во 2018-та.
Не е чудно што следат коментари од типот на @Stefan-kobe
Од прво коло канцер..Колку дреса продаде кутињо...
па ако гледаше прво полувреме бункер играше Вотфорд нон стоп јак пресинг, у второ пуштија малце. Не ја пратев нешто утакмицава со Јунајтед но Вест Хем делуваше отворено и ствараа шанси