Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас го прочитав o_O
Не е лош иначе :D

Во постот е пишана најголемата мудрост евер. Титулата ке се решавала во 2018-та.

Не е чудно што следат коментари од типот на @Stefan-kobe

Мене пак јак ми е прокранистаторот,со онај нигерот и змејот ми се најомилени членови на подфорумот..и маринети е тука некаде..цревата ми се превртуваат кога ги читам нивните постови :D

Лаказет - 1
Мората - 1+1
Лукаку - 2

Добар старт. Општо уствари доста од новите играчи добро се покажаа во првово коло. Не чека интересна сезона :D

Слабо постови од типот дека Лукаку е слаб и преценет напаѓач и дека ќе оди над 20 голови во сезонава ама и покрај тоа пак не го бива. :icon_lol:

Матиќ како почна во Јунајтед ќе им биде екстра засилување и најверојатно еден од клучните играчи за тимот.

Затоа во Вотфорд се шарпланинци имало :cautious:

па ако гледаше прво полувреме бункер играше Вотфорд нон стоп јак пресинг, у второ пуштија малце. Не ја пратев нешто утакмицава со Јунајтед но Вест Хем делуваше отворено и ствараа шанси

Пошо пред тоа нивото беше запрепастувачко. 5 испишани страни за тоа кој кого заебал со трансфери, канцер смешки за Мората, Лукаку и Матиќ...
Така почнува сѐ. И искрено, мислам дека ќе го напуштам форумов во скоро време баш поради овие причини.
Лајковиве го упропастија начисто. Кога знаеш дека фората дека не си му прочитал мислење, фенси пцофка, пцофка со рима, грмеххехех и слични срања ќе ти донесат појќе лајкови, повеќе не се замараш за конструктивна дискусија.

А, и ги заборавив форите со спинување на мислења, кои што станаа секојдневие и дали од неписменост или намерност, се повеќе се употребуваат како аргументи а благе везе немаат со мислењето кај што те цитирале и мораш да објаснуваш по сто пати една иста, проста работа. Не знам како е по другите подфоруми и теми оти не следам многу ама во фудбал и темите за општи муабети и вести и случувања е мизерија. Мислам дното е допрено.

Мене пак јак ми е прокранистаторот,со онај нигерот и змејот ми се најомилени членови на подфорумот..и маринети е тука некаде..цревата ми се превртуваат кога ги читам нивните постови :D

Затоа твоите едукативно просветлувачки експертизи урлаат од класа и цвеќенца и виножита се појавуваат секаде.

Ептен ги сакам овие дискусии за фаворити и нефаворити после првото коло.
Се сеќавате лани на почетокот на Сити, па и на Јунајтед до некаде.

Ама дека Челзи се заебаа со продавањето на Матиќ, се заебаа. Туку зошто Арсенал не се заинтересира за него, сигурно Абрамович повеќе ќе сакаше нас да ни го продаде отколку на Мурињо. Да ти ебем, ќе ги гледам Елнени и Кокелан цела сезона во средниот ред.

Во постот е пишана најголемата мудрост евер. Титулата ке се решавала во 2018-та.

Не е чудно што следат коментари од типот на @Stefan-kobe
Како што реков, иако ми е избришан постот, не го ни прочитав. Титулата ќе се решавала во 2018, ккк. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Иначе Манчестер денес баш добри, иако Вест Хем беа десеткувани сепак коска меч за ѓаволите, искинаа од прва до девееста. Рашфорд премногу себичи или јас имам таков впечаток?

па ако гледаше прво полувреме бункер играше Вотфорд нон стоп јак пресинг, у второ пуштија малце. Не ја пратев нешто утакмицава со Јунајтед но Вест Хем делуваше отворено и ствараа шанси

делувале отворено? хехехе 84% посед едно време, ги набутаа у ќоше
акциите на прсти им се бројат, почнаа да играат коа примија голови јер немаше фајде од бункер веќе

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пеп ќе се прошета лаганица, немаат конкуренција моментално :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom