Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Ненормална сезона игра Салах, и стварно доста има напреднато во Италија и покрај тоа што уште си покажува некои недостатоци.
Но, сметам и дека Ливерпул ептен му одговара за неговата игра. Во друг тим не верувам да е толку ефикасен.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.950
lani mi se smeea koga rekov deka salah e u top 3 igraci u ligata, pa i statistikata od 14 golovi i 10 statistiki nebitna bese, sezonava gazi i voopsto ne sum iznenaden od toa, mu odgovara i filozofijata na klop, i stilot na igra vo PL, a e zemen za smesna suma za denesni uslovi, presmesna, neznam roma so koj pamet go dadoa za tolku. Igra sezona sto na primer nikad koutinjo ne ja izigral u liverpul, a nego ako mu stavaat vrednost nad 100, ovoj so vakvi partii minimum 150ce u idnina.

Sea stoper otkako donesoa, na red e golman, pa naredna sezona so keita u sredina i eventualno ako uspeat koutinjo da go zadrzat, realno najgolemi konkurenti ke im se na siti.
Ako si otide koutinjo, ke treba da donesat barem klasicna 9ka napred sto ke im dava po 20 gola u sezona i da vidat sto ke bide otpaden materijal od real, ko kovacic, isco, nekoj takov.

p.s. sto se desilo so lukaku ?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Ебете се да ви ебам тоа судиите ружни.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.707
Дур не ја фати жива со две раце, нема пенал :ROFLMAO:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Нема збор, чист пенал, ама како игра Јунајтед не ни заслужи да му го судат.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
lani mi se smeea koga rekov deka salah e u top 3 igraci u ligata, pa i statistikata od 14 golovi i 10 statistiki nebitna bese, sezonava gazi i voopsto ne sum iznenaden od toa, mu odgovara i filozofijata na klop, i stilot na igra vo PL, a e zemen za smesna suma za denesni uslovi, presmesna, neznam roma so koj pamet go dadoa za tolku. Igra sezona sto na primer nikad koutinjo ne ja izigral u liverpul, a nego ako mu stavaat vrednost nad 100, ovoj so vakvi partii minimum 150ce u idnina.

Sea stoper otkako donesoa, na red e golman, pa naredna sezona so keita u sredina i eventualno ako uspeat koutinjo da go zadrzat, realno najgolemi konkurenti ke im se na siti.
Ako si otide koutinjo, ke treba da donesat barem klasicna 9ka napred sto ke im dava po 20 gola u sezona i da vidat sto ke bide otpaden materijal od real, ko kovacic, isco, nekoj takov.

p.s. sto se desilo so lukaku ?
По удар глава со глава падна како покосен. Беше изнесен на носилки со кислород како алтернатовно дишење. Се стравува од фрактура на череп, а можно е и повреда на вратот да има.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
klasicna 9ka napred sto ke im dava po 20 gola u sezona
Фирмино, колку и да изгледа смешно и неверојатно, сезонава е таа деветка. Знам, ќе добијам реплики ко „циганче глупо“ итн ама види му статистика на пола сезона.

upload_2017-12-30_19-17-19.png

Не е Хари Кејн или Левандовски пример ама ги има Салах и Мане кои што се тркаат со него за голови цело време.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Фирмино, колку и да изгледа смешно и неверојатно, сезонава е таа деветка. Знам, ќе добијам реплики ко „циганче глупо“ итн ама види му статистика на пола сезона.

Прегледај го приврзокот 182769

Не е Хари Кејн или Левандовски пример ама ги има Салах и Мане кои што се тркаат со него за голови цело време.
На Ливерпул и не му одговара класична 9ка. Фирмино е перфектно решение.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На Ливерпул и не му одговара класична 9ка. Фирмино е перфектно решение.
Тоа плус, затоа и Фирмино добива повеќе шанса од Стариџ пример и не се ни поврзува со ниту една деветка. Фирмино игра за тимот, асистира и покрива во дефанзива ко бокс ту бокс играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom