Убаво имаш у потпис, не се снаоѓа надвод од 16, само у 16Лукаку веќе не бира каде асистира![]()
Pristapot na igra ke bese ist, a ekipa koja sto mora da pobedi za da ostane vo trka za titula i pritoa se brani na svoj teren togas ne zasluzuva da bide sampion. Mozese Murinjo da vidi od Konte deka i toj izleze so toj pristap pa go stavija vo sise.Погба многу фали, нема тоа врска со никакви изговори.
Душа он како летна ко супермен од болки.Poise za penal nego ona preeska od Lovren. Mislam go nagazna.
Сега дојдов истото да го пишам, ако ми веруваш. Кај губиме кај нема време па и уште се расправа и време троши. А го собрале, а собрал некој само се расправа со судии, јас да сум од ФА него би го суспендирала пет натпревари умот да му дојде.
Ерера ја удри ногата во Отаменди. Црвен нека му дај ко веќе не му де игра фудбал.Poise za penal nego ona preeska od Lovren. Mislam go nagazna.
Samo komentiram za neizednachen kriterium vo ramki na ista liga.[DOUBLEPOST=1512929686][/DOUBLEPOST]Душа он како летна ко супермен од болки.![]()
Zasto vidov deka Erera prv dojde i ovoj go zgazna? Mozno e loso da sum videl.Ерера ја удри ногата во Отаменди. Црвен нека му дај ко веќе не му де игра фудбал.