Шо прајш бе ти до 5 сабајле?
Малку потешко. Ако даде два гола не значи дека е најдобар лев БЕК. Колашинац и Алонсо се далеку пред него сезонава, исто како и Морено и Дејвис.Jang najdobar leF beG u cela liga.
Од авион се гледа дека е ироничен постот.Шо прајш бе ти до 5 сабајле?[DOUBLEPOST=1511943604][/DOUBLEPOST]
Малку потешко. Ако даде два гола не значи дека е најдобар лев БЕК. Колашинац и Алонсо се далеку пред него сезонава, исто како и Морено и Дејвис.
Не знам дали ти е ироничен постот, ама како е можно играч кој цело време го ставате во потесниот круг на играчи кои не треба ни да намисираат прв тим, е најдобар лев бек во лигата (пример: Со Смолинг и ЈАНГ во одбрана нема шо да бараме)?
Не е иронична, стварно мисли така. И во право е. Тие што си ги наброил не се достојни ни копачките да му ги чистат на Богот на левите бекови.Не знам дали ти е ироничен постот
Шо прајш бе ти до 5 сабајле?[DOUBLEPOST=1511943604][/DOUBLEPOST]
Малку потешко. Ако даде два гола не значи дека е најдобар лев БЕК. Колашинац и Алонсо се далеку пред него сезонава, исто како и Морено и Дејвис.
Не знам дали ти е ироничен постот, ама како е можно играч кој цело време го ставате во потесниот круг на играчи кои не треба ни да намисираат прв тим, е најдобар лев бек во лигата (пример: Со Смолинг и ЈАНГ во одбрана нема шо да бараме)?
Далеку од омилен играч, ама за почит е ова шо го прави сезонава. Само, за да ме убеди дека има иднина во Ливерпул, треба да ја држи оваа форма до крај на сезона.Иначе и во фан клуб Ливерпил не сакаа очи да му видат на Морено сезона ипол, па сега им е (со право) во поомилените играчи.![]()
Не рече омилен,рече во поомилените,има разлика,еве кај мене Лингард не може да дотурка ни до поомразените ,бидејки и тоа е комплимент за неписмено говедо.Далеку од омилен играч, ама за почит е ова шо го прави сезонава. Само, за да ме убеди дека има иднина во Ливерпул, треба да ја држи оваа форма до крај на сезона.
Можда ради Тоби дека им е повреден па затоа ја форсира формацијава или грешка сум?Иначе Покетино што побрзо сфати дека нема потреба да форсира со 3-4-2-1 и дека Даер му е едно 3 пати повеќе потребен во средина отколку како трет стопер толку подобро за кокошките.ПЛ немаат теоретска шанса за титула веќе. Ќе си бркаат топ 4 пласман и ќе мора да одат на купот и што подалеку да стигнат во ЛШ. Кажав јас уште летото дека очекувам барем 1/4 финале и многу лесно може да се случи тоа, освен ако не го добијат Баерн во 1/8 финалето. (иако сметам дека ќе биде неизвесен двомеч и против ваков Баерн, но има мноогу време до Март, милион работи може да се свртат)
И со него ја форсираше таа на потешките утакмици во ПЛ. И од сите го цицна.Можда ради Тоби дека им е повреден па затоа ја форсира формацијава или грешка сум?
Пошто се ми се чини дека со него играа со 4 дефанзивци.
Work and travelШо прајш бе ти до 5 сабајле?[DOUBLEPOST=1511943604][/DOUBLEPOST]
Што е поинтересно, и Саутгејт таму го игра. Нема утакмица, а да не направи грешка по која примаат гол, или има противникот изгледна шанса за гол.Иначе Покетино што побрзо сфати дека нема потреба да форсира со 3-4-2-1 и дека Даер му е едно 3 пати повеќе потребен во средина отколку како трет стопер толку подобро за кокошките.ПЛ немаат теоретска шанса за титула веќе. Ќе си бркаат топ 4 пласман и ќе мора да одат на купот и што подалеку да стигнат во ЛШ. Кажав јас уште летото дека очекувам барем 1/4 финале и многу лесно може да се случи тоа, освен ако не го добијат Баерн во 1/8 финалето. (иако сметам дека ќе биде неизвесен двомеч и против ваков Баерн, но има мноогу време до Март, милион работи може да се свртат)