Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Шо прајш бе ти до 5 сабајле? :D[DOUBLEPOST=1511943604][/DOUBLEPOST]
Jang najdobar leF beG u cela liga.
Малку потешко. Ако даде два гола не значи дека е најдобар лев БЕК. Колашинац и Алонсо се далеку пред него сезонава, исто како и Морено и Дејвис.
Не знам дали ти е ироничен постот, ама како е можно играч кој цело време го ставате во потесниот круг на играчи кои не треба ни да намисираат прв тим, е најдобар лев бек во лигата (пример: Со Смолинг и ЈАНГ во одбрана нема шо да бараме)?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.099

Малку потешко. Ако даде два гола не значи дека е најдобар лев БЕК. Колашинац и Алонсо се далеку пред него сезонава, исто како и Морено и Дејвис.
Не знам дали ти е ироничен постот, ама како е можно играч кој цело време го ставате во потесниот круг на играчи кои не треба ни да намисираат прв тим, е најдобар лев бек во лигата (пример: Со Смолинг и ЈАНГ во одбрана нема шо да бараме)?
Од авион се гледа дека е ироничен постот. :D

Член од
24 март 2010
Мислења
15.348
Поени од реакции
26.350
Не знам дали ти е ироничен постот
Не е иронична, стварно мисли така. И во право е. Тие што си ги наброил не се достојни ни копачките да му ги чистат на Богот на левите бекови.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.099
Иначе Покетино што побрзо сфати дека нема потреба да форсира со 3-4-2-1 и дека Даер му е едно 3 пати повеќе потребен во средина отколку како трет стопер толку подобро за кокошките. :) ПЛ немаат теоретска шанса за титула веќе. Ќе си бркаат топ 4 пласман и ќе мора да одат на купот и што подалеку да стигнат во ЛШ. Кажав јас уште летото дека очекувам барем 1/4 финале и многу лесно може да се случи тоа, освен ако не го добијат Баерн во 1/8 финалето. (иако сметам дека ќе биде неизвесен двомеч и против ваков Баерн, но има мноогу време до Март, милион работи може да се свртат)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

:D

Иначе за Јанг дека нема што да бара во прв тим малце тешко дека некој напишал. За Јанг лош збор немаме пишано од 2013 негде. За Блинд, Дармијан, Смолинг, да :)

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.099
Иначе и во фан клуб Ливерпил не сакаа очи да му видат на Морено сезона ипол, па сега им е (со право) во поомилените играчи. :)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Со Јанг и Делф како светска класа леви бекој нема шанса овој пат Гудмундсон да буши по та страна
Its coming home

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Иначе и во фан клуб Ливерпил не сакаа очи да му видат на Морено сезона ипол, па сега им е (со право) во поомилените играчи. :)
Далеку од омилен играч, ама за почит е ова шо го прави сезонава. Само, за да ме убеди дека има иднина во Ливерпул, треба да ја држи оваа форма до крај на сезона.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

An Italian magazine elected this as the worst 20 seconds of football ever played (QPR vs. Man City, 1993)

Imashe i druga utakmica Man City - QPR, best 5 minutes of football ever played.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.488
Далеку од омилен играч, ама за почит е ова шо го прави сезонава. Само, за да ме убеди дека има иднина во Ливерпул, треба да ја држи оваа форма до крај на сезона.
Не рече омилен,рече во поомилените,има разлика,еве кај мене Лингард не може да дотурка ни до поомразените ,бидејки и тоа е комплимент за неписмено говедо.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Иначе Покетино што побрзо сфати дека нема потреба да форсира со 3-4-2-1 и дека Даер му е едно 3 пати повеќе потребен во средина отколку како трет стопер толку подобро за кокошките. :) ПЛ немаат теоретска шанса за титула веќе. Ќе си бркаат топ 4 пласман и ќе мора да одат на купот и што подалеку да стигнат во ЛШ. Кажав јас уште летото дека очекувам барем 1/4 финале и многу лесно може да се случи тоа, освен ако не го добијат Баерн во 1/8 финалето. (иако сметам дека ќе биде неизвесен двомеч и против ваков Баерн, но има мноогу време до Март, милион работи може да се свртат)
Можда ради Тоби дека им е повреден па затоа ја форсира формацијава или грешка сум?
Пошто се ми се чини дека со него играа со 4 дефанзивци.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.099
Можда ради Тоби дека им е повреден па затоа ја форсира формацијава или грешка сум?
Пошто се ми се чини дека со него играа со 4 дефанзивци.
И со него ја форсираше таа на потешките утакмици во ПЛ. И од сите го цицна. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.960
Поени од реакции
67.730
Work and travel :D

Што е поинтересно, и Саутгејт таму го игра. Нема утакмица, а да не направи грешка по која примаат гол, или има противникот изгледна шанса за гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom