Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро најсериозно некој да ми објасни шо е улогата на Погба??
Навивачиве го исвиркуваат Ерера ради ѓонот на нивниот исклучен играч![]()
Никој не си ја знае улогата во тимот. Па на мал фудбал у маало се игра поорганизирано. Мурињо поима нема што игра и што сака Јунајтед да игра и да постигне. Волку грд и досаден фудбал нема ни во втора лига кај нас. Лингард му е главен играч во офанзива, а кутриот освен што трча во се друго е влезен у минус. Фелаини дојде време да биде капитен. Од играчи што во предходните клубови биле меѓу најдобрите успеа да направи да делуваат како да се просеци зошто никој не знае што му е улогата на терен, никој не знае како треба тимот да игра, а најмалку Мурињо. Реално полош е и од Мојс. Он барем си имаше зацртано како сака тимот да му игра и ја тераше неговата стратегија. Овој нема никаков стил на игра, секој како да игра за себе и се чека на некој индивидуален потег, ако тоа не успее се применува тактиката на Мојс, рогај напред, можда некој ќе закачи случајно гол. Ако поведе Јунајтед тоа автоматски значи кревање рачна и држење на топка до 60 минута, а после сите у дефанзива и бункер играј.Добро најсериозно некој да ми објасни шо е улогата на Погба??
У право си, требаше да му ја искрши ногата за да биде исклучен.Каков ѓон, Ларсон прв стигна до топката и стапалото не го допре Ерера. Смешен црвен, не дека Сандерленд ќе тепаа ама одлукава е погрешна во секој поглед.
Каков ѓон, Ларсон прв стигна до топката и стапалото не го допре Ерера. Смешен црвен, не дека Сандерленд ќе тепаа ама одлукава е погрешна во секој поглед.
Како да не се радуваа вашите кога Сандерленд испаднаОва кога си играа курташак дека Јунајтед изгуби титула во последна минута.
Никад да не се вратат во ПЛ копиљињава.
У право си, требаше да му ја искрши ногата за да биде исклучен.
Го мењам @Донев
Marcos Alonso now has more goals (5) in the Premier League this season than Paul Pogba (4).