Не, ова го имаа пробано и во пред сезонатаKoj sme kaj kornite i Pool probuva da go kopira Arsenal, ama nekako kako da ne im uspevase Прегледај го приврзокот 439248
znaci Arsenal ja ukrale idejata od nas... sega mi e jasno
@Sussaro Mozes li da go objasnis ovoj fenomen zosto golem del od britancite izgledaat kako prosecni ljoptari? Ako ljoptarite od kosovo i kaj nas bile za usi tegneti od turcite od kavkazot i se takvi u facite, koe e objasnuvanjeto za ovie sto izgledaat kako ljoptari?
Веројатно инцест, ама ме интересира што ќе одговори@Sussaro Mozes li da go objasnis ovoj fenomen zosto golem del od britancite izgledaat kako prosecni ljoptari? Ako ljoptarite od kosovo i kaj nas bile za usi tegneti od turcite od kavkazot i se takvi u facite, koe e objasnuvanjeto za ovie sto izgledaat kako ljoptari?
Mislam deka posle dagestancite, doagjaat britancive i izgledaat kako prosecen shiptаr sred plostad so tesni farmerki i zalizhana kosa.
Ајде види откако е дојден Пеп у Сити и од истиот трансфер период Симеоне колку имаат потрошено, колку е разликата во цифрите и колку е разликата во титулите.Не му е срам на Пеп да бара уште играчи кога има потрошено милијарда и пол на трансфери и клубот е моментално под истрага за 115 пријави поради кршење на фер плеј правила ???
Повредени му биле најдобрите играчи, еден играч му е повреден, не можи да видиш 3:0 против еден Феенорд и да не победиш на крај и Родри да ти биди изговор за испуштените бодови.
Најповеќе ми е кеф за она Халанд грдлето, stay humble eh, да бог да ги исфрлат во втора лига и никогаш поќе да не ги гледаме, нека се распаднат како клуб.
Во Англија голманот веќе не е неприкосновен во петерец за разлика од другите првенства во Европа.Не баш, двајца имаше, еден пред него, и тој не го спорам, ама тој позади што дојде и малце со рамо што имаше контакт со Онана пред да рипне, тоа е чист фаул според сите ебани прописи и имаше основа голот да биде поништен, не смееш било каков контакт да имаш со голман тука а и било кога, со играчи да, ама голманот секогаш има друг третман. Имаше убав кадар што тоа го покажа, онаа камера позади мрежата, ја бев убеден дека ќе поништат ама си истераа лагано, и коментаторот мислам дека тоа го очекуваше.
И кат тад ќе менуваат правило ради ваквите корнери зашто многу ова ќе се злоупотребува во иднина, знаеш дека у глобала Онана кога заслужува критика нема зашто па ја да го бранам, кој го ебе, ама вчера имаше простор тука да му свират фаул. Исто и со Тотенхем така ве одраа во лига купот, таму па апла чист фаул имаше кој беше изигнориран, тоа очигледно беше нит ВАР не требаше за да еден главен судија тоа го примети.
Сериозно кур да пушат Арсенал веќе неколку тимови почнаа да го копираат ова и вака со блокови да ги малтретираат голманите, Наполи ова приметив го користат, вчера Вулвс, исто и Леверкузен со Интер, кат тад овој лупхол ќе го применуваат и останатите не дека е нешто многу комплицирано за да се изведе ама прилично сум убеден дека ќе носат некое ново правило за ваквите ситуации во иднина. Али ај, сега све е во рамки на дозволено до ситуации ко онаа од вчера, кога голманот е оневозможен практично да рипне асално и да се движи, ставен у сендвич и еден со рамо од позади минимално го бутка, ама во вакви ситуации тоа и те како смета.
Ај види приходи од трансфери кај Симеоне и кај Пеп и колку е разликата кажи ми.Ајде види откако е дојден Пеп у Сити и од истиот трансфер период Симеоне колку имаат потрошено, колку е разликата во цифрите и колку е разликата во титулите.
Атлетико има само 183 милиони нет Спенс за тој период. Гвардиола има 700.Ајде види откако е дојден Пеп у Сити и од истиот трансфер период Симеоне колку имаат потрошено, колку е разликата во цифрите и колку е разликата во титулите.
Оваа сезона со Ливерпул тешко некој да се носиЌе биде интересно ако Нотингем дојде до титула.