Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
14 август 2022
Мислења
1.499
Поени од реакции
1.875
Ти засекогаш ќе бидеш Даворче кој сака Влахович да му го начука, нема лек за тоа.
Незнам што сака Даворче ама ти очигледно сакаш ја да ти го начукам, само мора прво клистир да напрајш стари. :tvg:

Член од
17 јуни 2022
Мислења
136
Поени од реакции
456
Ебига немаме 3 мијарди да фрлиме на 300 играча. :D
Иначе како е во влајко куп барем фала да ни кажете што играте таму. :gjavol:
Ебига данте да имате фудбалска академија и некој што се разбира од раководење на бизнис можеби и вие ќе имавте 3 милијарди за трошење на 300 играчи, вака ќе треба да се задоволите со скормни 2 милијарди и 15 играчи. :kuracc:

Член од
24 септември 2023
Мислења
66
Поени од реакции
319
ДАВОРЧЕ ПУШИ КУР ПОД ЈАВОРЧЕ. :pusigo:
Сестра му растура од чочеци во Баба Цана, а после афтер парти во ВЦ. Од лично искуство ова.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.199
Поени од реакции
13.071
Пак тој истото, вежбаш да си глуп или си едноставно талентиран? Дискусијата воопшто не беше кој играч е покорисен, туку каков профил на напаѓач му треба на Јунајтед. Не можам поедноставно од ова да ти објаснам, ќе мора сликовница ако повторно не разбереш.

Што се однесува до невреѓањето, како ќе се поставиш таков однос ќе добиеш. Кога се обидуваш да глумиш цинично педерче кое од страна дофрла забелешки тогаш ќе добише одговор каков што доби. Пробај пак, да видиме што е следно.
Види ставре:
Едино што вежбам е ебење на мајкати пичката и да ти кажам баш ми е убаво.
Друго:
Дали сум педерче или не најубаво ќе ти каже мајкати и ако е искрена ќе ти каже дека не сум :D
Трето:
Тоа што ќе следува ќе биде ебење на сестрати.Ако немаш ја ќе ти направам,без брига :D

Ајде сеа одлепршај кај мачките и марш у три лепе пичке материне.

со почит кон твојата мизерија -
Маркез.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom