На кое лигавење мислиш утакмицата е добра вториот гол нема фал над голманот такво е правилото уште од минатата сезона смееш да го блокираш со тело затоа не свиреше фал.Што се однесува до вторив жолт јас би рекол престрого ако е за испуцувањето тоа беше буквално една секунда после свирежот неможеше да се застани Тросард веќе имаше замавнато.Papapa ajde na placenje Arteta za crveniot. Nauci si gi igracite da ne se ligavat na teren. Ama koj ke mi tekne kakvo ligle e on sve mi e jasno, taka da GG.
Гвардиола нели се лигавеше и плачеше после првиот гол? Или основано беше тоа?Papapa ajde na placenje Arteta za crveniot. Nauci si gi igracite da ne se ligavat na teren. Ama koj ke mi tekne kakvo ligle e on sve mi e jasno, taka da GG.
Дека ја рогна после свирениот фаул ваљда, фаулот ко фаул не беше за жут.Kaко е она втор жолт
истиве работи што ги прави Артета и Клоп ги правеше, па те немаше тогаш да паламудиш за лигавење.Arteta se ligavi vise nekolku sezoni, a i negovite isti se ko nego pa samo isfrlaat topka kao nenamerno... pa ete nenamerno neka si dobivaat crveni.
Автоматски споено мислење:
Eve cist primer ti e ova so Raya sea... i od pocetok na vtoroto poluvreme. Teska prikazna se cel Arsenal od koj dojde Arteta. Teski plackovci i filmadzii i kao oni se sekogas zrtva na celo so nivniot slikar od kapiten... dodusa zatoa imaat osvoeno tolku tituli kolku so imaat.
Многу напатен си бил ти бе дружеArteta se ligavi vise nekolku sezoni, a i negovite isti se ko nego pa samo isfrlaat topka kao nenamerno... pa ete nenamerno neka si dobivaat crveni.
Автоматски споено мислење:
Eve cist primer ti e ova so Raya sea... i od pocetok na vtoroto poluvreme. Teska prikazna se cel Arsenal od koj dojde Arteta. Teski plackovci i filmadzii i kao oni se sekogas zrtva na celo so nivniot slikar od kapiten... dodusa zatoa imaat osvoeno tolku tituli kolku so imaat.
Ова од Диаз сега не е втор жолт за судијава..Дека ја рогна после свирениот фаул ваљда, фаулот ко фаул не беше за жут.
И коментаторов сеа исто спомна, дека најверојатно ради тоа е.
Abe ne me zaebavaj kaj si videl igrac i sega i za vreme na klop da se valjaat na sekoj 2 mins demek povredeni. Glumenje zrtva i isfrljanje topki kao mie ne znaemo i posle se cuda zosto zolto? Izvini kako glasi praviloto znaeme neli? Pa zosto togas placenje?истиве работи што ги прави Артета и Клоп ги правеше, па те немаше тогаш да паламудиш за лигавење.