Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.893
Поени од реакции
1.337
Papapa ajde na placenje Arteta za crveniot. Nauci si gi igracite da ne se ligavat na teren. Ama koj ke mi tekne kakvo ligle e on sve mi e jasno, taka da GG.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.131
Поени од реакции
13.255
Овој Вокер не е можно толку да е иритантен. Го гледа судијата, судијата свири знак дека може да се изведе, лагано си се враќа, кога гледа дека не се вратил на време, почнува да дига рака, Мартинели го чека да се врати, не пробува да искористи тоа што го нема во центар да влезе, туку ја враќа позади, се постигнува еврогол со сите играчи вратени пред голман, овој пак се буни. Потоа демек Доку е глуп, дај јас ќе го чувам Габриел тебе за малку гол ќе ти дадеше претходен корнер, зима и на него му бега, примаат гол па се треска нешто. Со што ги хранат овие енглезиве да се волку дебили...

И не знам за што е црвениов дали за фаулот или за тоа што ја шутнал топката, ако е за второто не ја шутна туку ја додаде на Мартинели(мислам беше он) сам беше лево. Во моментот кога тргна да додаде овој свирна. Претходно на истото место имаше ситуација играч на Сити ја шутна надвор од терен, за да не изведат играчите на Арсенал, немаше жолт. Настрана што се ова се случи после истекнување на 6те минути судиско продолжение.

Последно уредено:
Член од
3 декември 2014
Мислења
382
Поени од реакции
294
Papapa ajde na placenje Arteta za crveniot. Nauci si gi igracite da ne se ligavat na teren. Ama koj ke mi tekne kakvo ligle e on sve mi e jasno, taka da GG.
На кое лигавење мислиш утакмицата е добра вториот гол нема фал над голманот такво е правилото уште од минатата сезона смееш да го блокираш со тело затоа не свиреше фал.Што се однесува до вторив жолт јас би рекол престрого ако е за испуцувањето тоа беше буквално една секунда после свирежот неможеше да се застани Тросард веќе имаше замавнато.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Судииве во Англија го посервет целиот квалилитет на лигава. Дебил до дебила

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.131
Поени од реакции
13.255
Гвардиола нели се лигавеше и плачеше после првиот гол? Или основано беше тоа?

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.893
Поени од реакции
1.337
Arteta se ligavi vise nekolku sezoni, a i negovite isti se ko nego pa samo isfrlaat topka kao nenamerno... pa ete nenamerno neka si dobivaat crveni.
Автоматски споено мислење:

Eve cist primer ti e ova so Raya sea... i od pocetok na vtoroto poluvreme. Teska prikazna se cel Arsenal od koj dojde Arteta. Teski plackovci i filmadzii i kao oni se sekogas zrtva na celo so nivniot slikar od kapiten... dodusa zatoa imaat osvoeno tolku tituli kolku so imaat.

Последно уредено:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.065
Kaко е она втор жолт :tapp:
Дека ја рогна после свирениот фаул ваљда, фаулот ко фаул не беше за жут.

И коментаторов сеа исто спомна, дека најверојатно ради тоа е.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.777
Arteta se ligavi vise nekolku sezoni, a i negovite isti se ko nego pa samo isfrlaat topka kao nenamerno... pa ete nenamerno neka si dobivaat crveni.

Eve cist primer ti e ova so Raya sea... i od pocetok na vtoroto poluvreme. Teska prikazna se cel Arsenal od koj dojde Arteta. Teski plackovci i filmadzii i kao oni se sekogas zrtva na celo so nivniot slikar od kapiten... dodusa zatoa imaat osvoeno tolku tituli kolku so imaat.
истиве работи што ги прави Артета и Клоп ги правеше, па те немаше тогаш да паламудиш за лигавење.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225

Многу напатен си бил ти бе друже

• Хаха
Reactions: S.L

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.777
шо не му даде на Диас сега втор жолт маме му ебам.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Дека ја рогна после свирениот фаул ваљда, фаулот ко фаул не беше за жут.

И коментаторов сеа исто спомна, дека најверојатно ради тоа е.
Ова од Диаз сега не е втор жолт за судијава..

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.893
Поени од реакции
1.337
истиве работи што ги прави Артета и Клоп ги правеше, па те немаше тогаш да паламудиш за лигавење.
Abe ne me zaebavaj kaj si videl igrac i sega i za vreme na klop da se valjaat na sekoj 2 mins demek povredeni. Glumenje zrtva i isfrljanje topki kao mie ne znaemo i posle se cuda zosto zolto? Izvini kako glasi praviloto znaeme neli? Pa zosto togas placenje?

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.323
Поени од реакции
5.361
Секоја чест на Пеп ама колку е неспособен да победи екипа која има коска одбрана.
Реал, Интер, Арсенал. На времето испаѓаше од Челзи, Ателтико на ист начин.

Kajgana Shop

На врв Bottom