Во голема мера го одговара прашањето, барем кога е во прашање исфрлање од лига кој никој не веруваше дека ќе се случи. Најверојатно ќе јадат парична казна и трансфер бан, па затоа може се толку активни овој преоден рок, гледаат да го скоцкаат тимот за после да не му ја мислат.Просолжувањата на договорите на Пеп и на Халанд се надевам не е одговор на прашањата "дали ќе ги казнат Сити за 115те прекршоци?"
Cestitki za uste eden izbegnat poraz.Не едноставно Сити беше појак и затоа си а освои титулата, а далеку од тоа дека Арсенал бил слаб и дека Артета прави лоша работа со тимот
И јас околу ова ќе пишев, дури и коментаторот искоментира “не знам зошто има потреба режисерот да прикажува повторен снимак, очигледна е раката“, а јас никако не можев да ја видам на снимките, па си реков да не сум ослепел нешто.Ги ограбија за голот на Хаверц. Ај што не се глеаше убаво дали го удри во рака, и да го удреше, залепена беше.
Не викам дека не била, туку дека не можев да ја видам од повторените снимки. На мали екрани сепак гледаме, ако имаш слика/видео од делот каде удира во раката прати.Озибилни сте за раката? Прво и свите од Арсенал беа свесни дека е рака.
Nema zalepena odlepena za timot sto napaga, ne vazi istoto ko za odbrana i penal situacii. Samo Anglija e vo prasanje tamu vakvi stvari moze da pominat, za sreka na vila i pul toa sea ne bese slucaj.Ги ограбија за голот на Хаверц. Ај што не се глеаше убаво дали го удри во рака, и да го удреше, залепена беше.
Тие снимки што ги дадоа не се гледаше убаво, затоа ми дојде чудно колку лесно досудија рака. Оваа погоре слика не ја видов.Nema zalepena odlepena za timot sto napaga, ne vazi istoto ko za odbrana i penal situacii. Samo Anglija e vo prasanje tamu vakvi stvari moze da pominat, za sreka na vila i pul toa sea ne bese slucaj.
Гледај ја "прославата" на голот на Мерино, свесен беше дека е рака. За Хаверц, какво ѓубре бил, аууу. Изглуми пенал со Јунајтед, ја смири со рака за да даде гол, среќа промаши, го фати Угарте за врат, сега чисто го удира во рака, братов слави, па уште покажува дека во стомак го удрила. А бе 192 камери има, ВАР има, ебате неписмениот. Го удара топка, иде во гол аут, крева рака, корна бара без срам.И јас околу ова ќе пишев, дури и коментаторот искоментира “не знам зошто има потреба режисерот да прикажува повторен снимак, очигледна е раката“, а јас никако не можев да ја видам на снимките, па си реков да не сум ослепел нешто.
Само што Арсенал нема да завршат вториИма ли тим во ПЛ што завршил втор три пати по ред? Артета сепак може да остави некој белег во лигата.
Ликот освои Европска титула на 20 години со Челзи, првиот меѓусебен натпревар и даде гол откорна од славање божем угнетен бил. Беше цело време форсиран иако беше дупе полошо од сега.Дали тоа Артета на крај се жалеше кај четвртиот судија за задржување на време...
Гледај ја "прославата" на голот на Мерино, свесен беше дека е рака. За Хаверц, какво ѓубре бил, аууу. Изглуми пенал со Јунајтед, ја смири со рака за да даде гол, среќа промаши, го фати Угарте за врат, сега чисто го удира во рака, братов слави, па уште покажува дека во стомак го удрила. А бе 192 камери има, ВАР има, ебате неписмениот. Го удара топка, иде во гол аут, крева рака, корна бара без срам.