Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
7 јули 2013
Мислења
1.837
Поени од реакции
12.024
Просолжувањата на договорите на Пеп и на Халанд се надевам не е одговор на прашањата "дали ќе ги казнат Сити за 115те прекршоци?"
Во голема мера го одговара прашањето, барем кога е во прашање исфрлање од лига кој никој не веруваше дека ќе се случи. Најверојатно ќе јадат парична казна и трансфер бан, па затоа може се толку активни овој преоден рок, гледаат да го скоцкаат тимот за после да не му ја мислат.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.384
Aston Villa igra bozw me sacuvaj. Nemaat nikakva sredina
Автоматски споено мислење:

Не едноставно Сити беше појак и затоа си а освои титулата, а далеку од тоа дека Арсенал бил слаб и дека Артета прави лоша работа со тимот ;)
Cestitki za uste eden izbegnat poraz. :aplauz:

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Има ли тим во ПЛ што завршил втор три пати по ред? Артета сепак може да остави некој белег во лигата. :icon_lol:

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.166
Поени од реакции
13.424
Ги ограбија за голот на Хаверц. Ај што не се глеаше убаво дали го удри во рака, и да го удреше, залепена беше.
И јас околу ова ќе пишев, дури и коментаторот искоментира “не знам зошто има потреба режисерот да прикажува повторен снимак, очигледна е раката“, а јас никако не можев да ја видам на снимките, па си реков да не сум ослепел нешто.

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.384
Озибилни сте за раката? Прво и свите од Арсенал беа свесни дека е рака.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.166
Поени од реакции
13.424
Озибилни сте за раката? Прво и свите од Арсенал беа свесни дека е рака.
Не викам дека не била, туку дека не можев да ја видам од повторените снимки. На мали екрани сепак гледаме, ако имаш слика/видео од делот каде удира во раката прати.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.170
Поени од реакции
46.342
Ги ограбија за голот на Хаверц. Ај што не се глеаше убаво дали го удри во рака, и да го удреше, залепена беше.
Nema zalepena odlepena za timot sto napaga, ne vazi istoto ko za odbrana i penal situacii. Samo Anglija e vo prasanje tamu vakvi stvari moze da pominat, za sreka na vila i pul toa sea ne bese slucaj.

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.384
Не викам дека не била, туку дека не можев да ја видам од повторените снимки. На мали екрани сепак гледаме, ако имаш слика/видео од делот каде удира во раката прати.
Цел правец смени со раката... мсм дека е чиста одлука.
Screenshot 2025-01-18 204306.png

Attachments

• 137,8 KB Прегледи: 11
Член од
12 мај 2014
Мислења
1.169
Поени од реакции
2.775
Nema zalepena odlepena za timot sto napaga, ne vazi istoto ko za odbrana i penal situacii. Samo Anglija e vo prasanje tamu vakvi stvari moze da pominat, za sreka na vila i pul toa sea ne bese slucaj.
Тие снимки што ги дадоа не се гледаше убаво, затоа ми дојде чудно колку лесно досудија рака. Оваа погоре слика не ја видов.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.827
Поени од реакции
67.206
Дали тоа Артета на крај се жалеше кај четвртиот судија за задржување на време... :pos:

И јас околу ова ќе пишев, дури и коментаторот искоментира “не знам зошто има потреба режисерот да прикажува повторен снимак, очигледна е раката“, а јас никако не можев да ја видам на снимките, па си реков да не сум ослепел нешто.
Гледај ја "прославата" на голот на Мерино, свесен беше дека е рака. За Хаверц, какво ѓубре бил, аууу. Изглуми пенал со Јунајтед, ја смири со рака за да даде гол, среќа промаши, го фати Угарте за врат, сега чисто го удира во рака, братов слави, па уште покажува дека во стомак го удрила. А бе 192 камери има, ВАР има, ебате неписмениот. Го удара топка, иде во гол аут, крева рака, корна бара без срам.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
699
Поени од реакции
2.286
Дали тоа Артета на крај се жалеше кај четвртиот судија за задржување на време... :pos:

Гледај ја "прославата" на голот на Мерино, свесен беше дека е рака. За Хаверц, какво ѓубре бил, аууу. Изглуми пенал со Јунајтед, ја смири со рака за да даде гол, среќа промаши, го фати Угарте за врат, сега чисто го удира во рака, братов слави, па уште покажува дека во стомак го удрила. А бе 192 камери има, ВАР има, ебате неписмениот. Го удара топка, иде во гол аут, крева рака, корна бара без срам.
Ликот освои Европска титула на 20 години со Челзи, првиот меѓусебен натпревар и даде гол откорна од славање божем угнетен бил. Беше цело време форсиран иако беше дупе полошо од сега.
Го презирам од тогаш.
Дај боже таа ЛШ единствена да му остане во кариера и никад да не види повеќе од Дубаи куп.
Гомно преценето, најдобриот 80 или 60 милионски дил кој Челзи го направил со неговата продажба.
Лингур преценет.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.777
Поени од реакции
115.707
Би го тужел Хаверц за радувањето за третиот гол. Не знам бе што си мислат во вакви ситуации, као еј има 2000 камери, Вар и све останато ама може нема нкој да види?? Бог да чува и да брани.

Kajgana Shop

На врв Bottom