Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.900
Поени од реакции
12.551
IMG_20250223_224921.jpg

Време е Ацид да организира еден турнир. Да се види само кој ќе е main event, а кој се ќе биде во undercard.

Или можеби едноставно да се уозбилите и да престанете со глупости

Член од
14 август 2022
Мислења
1.818
Поени од реакции
2.195

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.279
Поени од реакции
18.547
Може некој да ми каже од кај почна закачкава, некако не и го гледам зачетокот :pos:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.058
Поени од реакции
42.144
Може некој да ми каже од кај почна закачкава, некако не и го гледам зачетокот :pos:
Веројатно од тука некаде:

А ако сакаме да идеме уште подлабоко би рекол некаде уште од почетокот на 11ти век кога Куманите влегувале во Македонија да пљачкаат, и го основале овој пресмешен град. :icon_lol:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.151
Поени од реакции
10.506

А ако сакаме да идеме уште подлабоко би рекол некаде уште од почетокот на 11ти век кога Куманите влегувале во Македонија да пљачкаат, и го основале овој пресмешен град. :icon_lol:
Да го цитирам Васко Тодоров.
У Куманово да се курчиш треба да имаш муда кај вас да се курчиш треба да имаш гз, разликата е у суштината. :D
Али да не одам оф топик.

Член од
1 јануари 2025
Мислења
179
Поени од реакции
575

Нема врска со ова, си имаме историја и од претходно кај се меша кај не му е место и глуми нешто а нити сум го цитирал ни ништо, затоа и го прозвав, затоа и се потресе. Како и да е, ќе има прилика да се покаже.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.212
Поени од реакции
68.808
Снимајте не бидете путки. :icon_lol:
Не турај гузицу куде што се мерив ку*ови, тeбе барем лко можу да ти скршу ноге на фудбал на наредну Кајгану собиранку. :pos:

Член од
1 јануари 2025
Мислења
179
Поени од реакции
575
Куреви ич да не меримо, мене ми е како на Флеша, 27цм.
Или физички обрачун или ракија, негде куде што можеш да одговориш.:нинџ:

Kajgana Shop

На врв Bottom