Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
14 август 2022
Мислења
1.718
Поени од реакции
2.097
А шо е работата со Салах ? Не му нудат нов договор или не можат заеднички јазик да најдат за години на продолжување и плата ?
32 години има, во овој има фудбал уште минимум 2-3 години на врвно ниво.
Ако не продолжи со Ливерпул јас мислам Саудиска ќе заврши, му лежи исламот него :)
Зш му лежи? Божиќ слави и постира увек на ФБ/Инста каде го распнуваат на крст затуцани муџахедини. Политиката на Ливерпул е чудна, ете уште нема нов договор за негп, ТАА и Ван Дајк

Член од
5 март 2018
Мислења
17.309
Поени од реакции
19.775
Зш му лежи? Божиќ слави и постира увек на ФБ/Инста каде го распнуваат на крст затуцани муџахедини. Политиката на Ливерпул е чудна, ете уште нема нов договор за негп, ТАА и Ван Дајк
Тоа што се слика пред елка не значи дека слави Божиќ, полно муслимани китат елка заради ќефот на децата.
Оди на аџилак и жена му е со булка

Член од
1 јануари 2025
Мислења
90
Поени од реакции
260
Те погодија в центар и веднаш квичиш. Многу си злобен, јас само убави работи ќе ти посакам, за скоро да се израдуваш на внучето од сестра ти и од мене. Затоа и те нема на 6-7 месеци, ги чуваш малите.
Ме погодил во центар со што?
Суфлира од страна, се меша кај не му е место и не му е првпат.
Затоа и му жари под газот да дознае кој сум иако никад не сум се криел на форумот кој сум, за разлика од него што се крие позади тастатура и индиректно како пиче ќе суфлира и ќе провоцира или ќе глуми дрвен адвокат.
Не знам што да ви кажам, пробав да ве пцујам ама џабе е, премногу сте глупи да разберете основни работи и се мешате како жени во секоја чорба, класични ретарди.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.718
Поени од реакции
2.097
Тоа што се слика пред елка не значи дека слави Божиќ, полно муслимани китат елка заради ќефот на децата.
Кај е со булка мори фура деколте и она. :D
Не викам дека не е муслиман и све тоа ама за фудбал се работи овде. Ливерпул му е на прво место, сам изјави дека сака нов договор. Ако добије некоја примамлива понуда од ПСЖ или Барса и таа би ја прифатил пред арапите, но тешко тоа да се деси.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.219
Булки крај шините...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.821
Поени од реакции
12.230
Салах и Ван Дајк имаат понуда на маса за 2 години и не знам колку точно плата . Сакаат 3 години и уште повисока плата од понудената. Можеби и ќе се договорат ама ќе видиме.
Трент нема да продолжи, платата што ја бара не верувам дека ќе ја добие.

Вака функционира ФСГ јбг.
На истиот начин го раскурцале Бостон Ред Сокс.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.950
Поени од реакции
67.696
А шо е работата со Салах ? Не му нудат нов договор или не можат заеднички јазик да најдат за години на продолжување и плата ?
32 години има, во овој има фудбал уште минимум 2-3 години на врвно ниво.
Ако не продолжи со Ливерпул јас мислам Саудиска ќе заврши, му лежи исламот него :)
Затоа што не сакаат да заглават со играч на 400к+ плус плата, на кого формата може преку ноќ да му падне, и нема да има шанси да го продадат. Арапиве бараат играчи на фри, не сакаат да плаќаат трансфер износи.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.959
Поени од реакции
10.297
Ok, fala na ova, do 27mo kolo e na 7mo mesto na all time listata u istorija na PL, 11 kola do kraj, ogromni sansi da istapi prv osven ako ne kalkuliraat so sostav do kraj na godina, ako matematicki osvojat titula porano i seuste se vo bitka za LS. Ama i u vakva situacija, sansite se golemi da svedocime na istorija.
Па нема врска борбата за титула, човекот има сезона на кариерата. Исто Енди Кол кој е пред него нема освоено титула таа сезона со Њукасл.
Најверојатно ќе го бутне Шилер ако не го закачи некоја зезната повреда.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.677
Поени од реакции
11.755
Не викам дека не е муслиман и све тоа ама за фудбал се работи овде. Ливерпул му е на прво место, сам изјави дека сака нов договор. Ако добије некоја примамлива понуда од ПСЖ или Барса и таа би ја прифатил пред арапите, но тешко тоа да се деси.
Барса не можат да регистрираат чистач, единствено у псж на јака плата и да си лабави три години

Член од
5 март 2018
Мислења
17.309
Поени од реакции
19.775
Којзнае со која старлета ја имаш помешано :ROFLMAO:
Screenshot_2025-02-23-20-49-37-331-edit_com.android.chrome.jpg

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.763
Поени од реакции
8.506
Свртеа и они друга политика. Не преплаќаат више издишани звезди
Па толку е! Им требаше да направат фама, да подогнат интерес за клубот. Сега лека полека се вртат кон нормално работење
Инаку ќе ги одере Чеферин.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.718
Поени од реакции
2.097
Па ке си иде на фри а овие ке го подмачкаат само со јака плата, искрено исплатлив ризик е
Мислам дека со Квича завршија работа со крилните позиции. Ги имаат и Дембеле и тој Дуе/Дуа на таа позиција. ПСЖ ќе лупа на лето кеш за шпиц. Јѕнајтед и Челзи да се паметни би пробале за Салах на фри
Автоматски споено мислење:

Па толку е! Им требаше да направат фама, да подогнат интерес за клубот. Сега лека полека се вртат кон нормално работење
Инаку ќе ги одере Чеферин.
Можеби и се свестил тој арапот. Па за сега добро им иде, добар тим скоцкаа.
Којзнае со која старлета ја имаш помешано :ROFLMAO:
Прегледај го приврзокот 444322
Ја имаше Салах у бикини сликано на некоја плажа у Египет, батали слики од Енфилд.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.763
Поени од реакции
8.506
Па ке си иде на фри а овие ке го подмачкаат само со јака плата, искрено исплатлив ризик е
За што? Француско и без него ќе освојат, за ЛШ мислам дека ни он не им помага!
Едино што ќе ја подигнат фан базата, што може и не е лош потег. Ама 500+ плата, не покрива ниедна фан база!

Мислам дека со Квича завршија работа со крилните позиции. Ги имаат и Дембеле и тој Дуе/Дуа на таа позиција. ПСЖ ќе лупа на лето кеш за шпиц. Јѕнајтед и Челзи да се паметни би пробале за Салах на фри

Можеби и се свестил тој арапот. Па за сега добро им иде, добар тим скоцкаа.

Ја имаше Салах у бикини сликано на некоја плажа у Египет, батали слики од Енфилд.
Може Јунајтед и да сака, ама мислам дека он у жив песок да влегува баш и не сака!

Kajgana Shop

На врв Bottom