Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.950
И акцијата, ама и баксузот кој го прати Сити! Изгледа Дедо Боже решил оваа година да им земе за се' што затвараше очи години пред ова!
neka im pomine toa sporot, pa da ne bide neka dojde koj saka, e nasata poraka.

Mene ne mi se jasni pul so Salah, dozivoten dogovor treba da mu dadat ovoj ako si odi ke se omrsat site rivali od istoto. Siti realno cekaat so sporov da vidat na sto se, iako i investiciive od Januari mene mi se apla sumjivi, u smisa na kvalitetot na igracite sumjivi, so ogled na toa kolku dadoa.

Pul ima nekakva osnova da se nadeva na podolg rok da se glaven pretendent za titula, ama samo ako go zadrzat Salah i pritoa dopolnitelno se zasiluvaat, u sprotivno ovoj ako go izgubat zz.

Член од
1 јануари 2025
Мислења
90
Поени од реакции
269
@vidooq јас би те замолил да не ја качуваш повеќе сестра му на @HoT iCe во црвеното ауди, ќе ти го исчкрта со спреј на хауба, ќе ти напише ,,пиче" и ќе избега. Од лично искуство ова ти го кажувам. Знам јас зошто е вака фрустриран.
Da te voziv u pogrebnu opremu i tebe i familiju.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.707
@vidooq јас би те замолил да не ја качуваш повеќе сестра му на @HoT iCe во црвеното ауди, ќе ти го исчкрта со спреј на хауба, ќе ти напише ,,пиче" и ќе избега. Од лично искуство ова ти го кажувам. Знам јас зошто е вака фрустриран.
Немам црвено ауди, ама еве, чекам да се врати ликот од Германија, па да се разбереме.

Половина ден изгубив дур да најдам кој е позади никот.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.859
Поени од реакции
15.201

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.950
Salah do ovoj moment na sezonata ima 25 golovi i 16 asistencii vo liga :eek: (ne znam dali mu se dodadeni denesnite), i so ovaa statistika ova mozda e najdobrata sezona na eden igrac u istorijata na ligava, a ima uste 11 natprevari do krajot.
Sega gledav na Ronaldo najdobrata sezona statisticki u united, 31 gol i 7 asistencii, nerealni olraund brojki se ova.

Член од
24 септември 2023
Мислења
74
Поени од реакции
348
Da te voziv u pogrebnu opremu i tebe i familiju.
Те погодија в центар и веднаш квичиш. Многу си злобен, јас само убави работи ќе ти посакам, за скоро да се израдуваш на внучето од сестра ти и од мене. Затоа и те нема на 6-7 месеци, ги чуваш малите.

Член од
24 септември 2023
Мислења
74
Поени од реакции
348
Готов е стариот, брои денови само

Дајте им ја титулата на Пул па да лупнеме еден рестарт на сезоната.
Единствено што бројам е колку пати ќе свршам во мајка ти, а колку во сестра ти.;)

Член од
14 август 2022
Мислења
1.720
Поени од реакции
2.100
Единствено што бројам е колку пати ќе свршам во мајка ти, а колку во сестра ти.;)
Стари сенилен си те убива склерозата лагано, едино можеш да броиш од социјалното и да уплаќаш тикети од 30 денара бидејќи си коцкар распаднат.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.959
Поени од реакции
10.305
Salah do ovoj moment na sezonata ima 25 golovi i 16 asistencii vo liga :eek: (ne znam dali mu se dodadeni denesnite), i so ovaa statistika ova mozda e najdobrata sezona na eden igrac u istorijata na ligava, a ima uste 11 natprevari do krajot.
Sega gledav na Ronaldo najdobrata sezona statisticki u united, 31 gol i 7 asistencii, nerealni olraund brojki se ova.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.950
Ok, fala na ova, do 27mo kolo e na 7mo mesto na all time listata u istorija na PL, 11 kola do kraj, ogromni sansi da istapi prv osven ako ne kalkuliraat so sostav do kraj na godina, ako matematicki osvojat titula porano i seuste se vo bitka za LS. Ama i u vakva situacija, sansite se golemi da svedocime na istorija.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.310
Поени од реакции
19.776
А шо е работата со Салах ? Не му нудат нов договор или не можат заеднички јазик да најдат за години на продолжување и плата ?
32 години има, во овој има фудбал уште минимум 2-3 години на врвно ниво.
Ако не продолжи со Ливерпул јас мислам Саудиска ќе заврши, му лежи исламот него :)

Kajgana Shop

На врв Bottom