- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 2.323
- Поени од реакции
- 5.361
Вака се шутира, како Палмер, а не со сета сила во голман.
Не беа квотиве 2.4.-2.6-2.5 или нешто такво за ова? Поприлично сум сигурен дека благ фаворит беше ЈунајтедНе знам зошто постои ВАР во Англија. Како не беше пенал за Јунајтед ситуацијата кога играше дефанзивецот на Челзи со рака?
Иначе, кладилниците делат поклони цела сезона, луѓе пари можеа да направат на поклон коефициентите кои ги даваат против Челзи. Не знам по која логика Челзи е фаворит против Јунајтед на Олд Трафорд во моментов?!
2.70 за кец и 2.50 за двојка, така некако беше пред почетокот.Не беа квотиве 2.4.-2.6-2.5 или нешто такво за ова? Поприлично сум сигурен дека благ фаворит беше Јунајтед
Можеби не е ништо посебно Санчез, ама денес изваде 2-3 тешки топки плус пеналот. Според мене да не беше тој лагано ќе одеа во гол уште 2 топки.Тотално заслужена победа на Јунајтед.
Јунајтед нема пеоблем со ТенХаг. Вие имате проблем со Онана, Мегуаер и Рашворд ваљда штом се жалите.
Ние Челзи пак со цел клуб имаме проблем.
Стерилен напад со умрени крила(Мудрик) Стерлинг едино игра фудбал. Пцојсана средина со 200 милионските Енцо и Касеидо. Палмер да не е, доле ќе беа сезонава. 15-16 место.
Одбрана на чело со Силва кој е 40 годишен. Свилени Џејмс и Чивел.
И непостоечки голман. Кој кур е овој Санчез бе, лош реген на Кепа .
Верувај добро Челзи што не играше со топка денеска. Инаку ќе му парираше на Онана за киксеви.Можеби не е ништо посебно Санчез, ама денес изваде 2-3 тешки топки плус пеналот. Според мене да не беше тој лагано ќе одеа во гол уште 2 топки.
Ти кец ја изигра ли?Не знам зошто постои ВАР во Англија. Како не беше пенал за Јунајтед ситуацијата кога играше дефанзивецот на Челзи со рака?
Иначе, кладилниците делат поклони цела сезона, луѓе пари можеа да направат на поклон коефициентите кои ги даваат против Челзи. Не знам по која логика Челзи е фаворит против Јунајтед на Олд Трафорд во моментов?!