Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене и ми е срам да ги мезам челзијашиве, веќе не е хумано ова. ЗАГРЕОТА. :(

Не е интересно, остајте ги. И они и пул се беда сезонава. Се надeвам наредна ќе се кренат за дa не падне квалитетот на лигава. Кој им кур на њукасл и вила лебати? Ќе се испосерат во Европа.
За тотнем не праам муабет, мувли у поим.

Newcastle ako frli para kako sto treba i pogodi transferi kako sto pogodi do sea ke bide podobar od bilo koj Manchester United post Fergi.

Иначе, Халанд има повеќе голови (30) од еден тим (29) кој потроши 600 милиони евра на трансфери оваа година.. и тоа со помалку одиграни натпревари.

Претпоставувате за кој тим станува збор.. :rolleyes:

Newcastle ako frli para kako sto treba i pogodi transferi kako sto pogodi do sea ke bide podobar od bilo koj Manchester United post Fergi.
А баба ми ако има муда ќе ми биде дедо, ебате муабетот…

The PGMOL has admitted a mistake was made by the match officials and VAR when not awarding a penalty to Brighton in Saturday's Premier League game against Tottenham.

Howard Webb, PGMOL's chief refereeing officer, has apologised to Brighton and held talks with them about the decision-making process in the game.

It is the third apology the club have been given by PGMOL this season for decisions made on the field.

И така, едно извини, никому ништо, идеме понатаму.
Тоа што одредени клубови овие одлуки може да ги чинат испаѓање/место во ЛШ/титула не е битно, само судиите да бидат заштитени.

Иначе, Халанд има повеќе голови (30) од еден тим (29) кој потроши 600 милиони евра на трансфери оваа година.. и тоа со помалку одиграни натпревари.

Nemoj so ovie kursumi , edni navivaci ovde od eden most ke se nalutat, i ke ima 200 sliki so " smart ass" kontacija da se postiraat.

Честитам за тоа огромно достигнување, со мало задоцнување.

20230409_153354.jpg

Howard Webb, PGMOL's chief refereeing officer, has apologised to Brighton and held talks with them about the decision-making process in the game.
:pos: :pos:
Wow, врвна утеха нема што, сега веројатно се помирени Брајтон со судбината. Жими се не сфаќам како е возможно да не го повикаат да гледа ВАР... Еве згрешил судијата, не видел газење над Митома, ок, ни прв ни последен, ама од свемир се виде дека Хојбјерг го згази и дека е чист пенал, па викни го да гледа на екран и нека одлучи самиот ебате. За кој кур бе им се дозволува на ВАР судиите волку да влијаат на исходите на мечевите стварно не сфаќам. Ова се апла очигледни работи, што е работа, не гледаат? Не сакаат да видат? Озбилно не ми се јасни вакви пропусти, ај нешто што е 50/50 ситуација океј, ама ова едноставно 1000 од 1000 судии ќе го досудат како пенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom