Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу тажна екипа, 600м фрлени на трансфери и не се способни поен да извадат против Саутемптон :tapp:

Премногу нови играчи ќе треба доста време да се вооиграат. А и прашање е дали Потер заслужува да води ваков челзи со големи очекувања. Не значи ова дека трансферите им се утнати ама сепак требаше на толку потрошени пари да имаат подобри резултати. Ама и трансферите што ги направија им беа повеќе без план и некои трансфери беа баш онака рандом без план како да се интегрираат во тимот.

Еден голем поздрав за најголемиот пациент и имбецил во поновава историја на форумот. Лик што би го ставил рамо со рамо со оној билдерон што цел форум пукаше спрдња пред неколку години, за најголемиот фраер што со лева рака јадел а со десна пишувал на форум. :pos:

Даворче да ми го лижеш под јаворче.

20221202_122247.jpg

Brej ama se grevovi celzi, ne znam pred Roman, ama otkako on dojde vakva mizerna statistika ne veruvam deka nekoj drug trener imal, a i igra. Trener ko Tuhel ne se brka za da doneses nekoj ko Pottah, umren amer.
Баш вчера гледав статистика за првите 23 мечеви, само еден беше полош од Потер, ама у моментов не можам да ја најдам статистикатa :(

Еве, ако те интересира ова го најдов, за првите 11 мечеви во ПЛ, статистика што во моментов е уште полоша

1676740674300.png

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Трошиш 600 милиони и го добиваш ова. Шестотини милиони. 2 црнчиња што од дома не ги знаат дека играат фудбал, овој избеглицата од војната во Украина што сеуште ја нема допрено топката и плус Енцо кој е солиден, но и играч за 40 милиони би ја вршел неговата работа.

Со 600 милиони ќе опраеа некое државиче во Африка, барем ќе имаа црнчињата таму да јадат и да пијат.

Uste poloso od los period i kriza kaj ekipa e koga drugite timovi nezavisno dali bil City ili Soton te gledaat kako sprdnja i znaat deka ke si izvadat bodovi. Plavive se u knockdown neviden.

Uste poloso od los period i kriza kaj ekipa e koga drugite timovi nezavisno dali bil City ili Soton te gledaat kako sprdnja i znaat deka ke si izvadat bodovi. Plavive se u knockdown neviden.
Не се во нокдаун, туку си се вратија на фабричко. Ова е тој вистинскиот Челзи. Тоа што си живееа во вештачки креирана бајка некој период, па сега кога ги удри реалноста паѓаат во несвест е друга работа.

Уште една неверојатна партија на Мудрик :toe:

Петнаесет минути активни играше дечкото. :pos:

Не може Миленко да се помири што го одјеба Арсенал и парите што ги дадоа Америте ќе одат за Бахмут.

Бреј Поуп парада се фрли на 30 метра од гол :confused: Занимлив потег.

Пак изгубиле пластичните, и тоа од последниот тим на табела.:pos:

Вака изгледа распад на вештачка творба на сила створена со огромни средства. Трошење на играчи со сомнителен квалитет, ултра глуп менаџмент шо нема појма од работа во фудбалот, тренер од чемшионшип калибар и гејчиња за фанови кои полека почнуваат да исчезнуват.

Некој вид статуетка и признание треба за ПР тимот шо успеа да го продаде украинецот по скоро светска класа цена. Најверојатен трансфер за Шахтјор во вакви тешки времиња.:oleee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom