Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Немаш срам, а? Не ни мислев дека имаш. :pos:

Каде се Стерлинг и Пулишиќ, ти уште пред две седмици рече дека ќе заиграле уште викендот што доаѓаше. Експертот по геополитика, фудбал и медицина, мкганер. Не ги видов денес. Нели не беа десеттина повредени?

Ботина. Повредите на Челзи се фактичка состојба. Дали јас ќе ги посочам или не, ништо нема да се промени. И тие играат улога. Она што не е фактичка состојба и што вреска неписменост и незнаење е создавање теории на заговор дека Арсенал намерно судиите сакале да го запрат во походот кон титула и дека трансферот на Мудрик бил остварен само за да се финансисра војната во Украина.

Еве ти пет реченици, не есеј, веројатно ќе успееш да ги прочиташ. Да ги разбереш нема секако.
Недоволно, не, краток есејот

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.418
Поени од реакции
38.968
Уште си стојам на пишаното, Халанд без посед на топка не се замара скоро ич.

Е сега тоа што некој 30 годишен инцел развива симптоми на шизофренија и вади зборови од контекст не е мој проблем.:свиркам:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Уште си стојам на пишаното, Халанд без посед на топка не се замара скоро ич.

Е сега тоа што некој 30 годишен инцел развива симптоми на шизофренија и вади зборови од контекст не е мој проблем.:свиркам:

Интересен премин од Халанд без топка е дно кон Халанд без топка не се замара скоро ич.
Интересно ова вадење од контекст, кога буквално вашите зборови се цитирани. Како оној гревот што го живее животот, кога патетизираше пред некој ден. :pos:

Биди среќен овој дел што е цитиран, а не другиот, поскандалозниот, каде што велиш дека Халанд освен што добро се позиционирал и давал голови, не правел ништо друго.
Баш чудна работа...за шпиц.

Туку, каде ти е Димче на профилна бе? Се зафркавав, врати го ајде. Ќе добиеш на легитимитет повеќе низ темиве. Таман, инцел + Апасиев, одлично комбо за издвојување победи во замислени борби.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.418
Поени од реакции
38.968
Интересен премин од Халанд без топка е дно кон Халанд без топка не се замара скоро ич.
Интересно ова вадење од контекст, кога буквално вашите зборови се цитирани. Како оној гревот што го живее животот, кога патетизираше пред некој ден. :pos:

Биди среќен овој дел што е цитиран, а не другиот, поскандалозниот, каде што велиш дека Халанд освен што добро се позиционирал и давал голови, не правел ништо друго.
Баш чудна работа...за шпиц.

Туку, каде ти е Димче на профилна бе? Се зафркавав, врати го ајде. Ќе добиеш на легитимитет повеќе низ темиве. Таман, инцел + Апасиев, одлично комбо за издвојување победи во замислени борби.
Без топка е дно да, сум заборавил шо пишав сепак не сум 24/7 на форумот и немам фајлови со цитати и спремни мемиња за да тролам.

Замислени борби? :pos: Незнаев дека јас сум бил тој шо седи цел ден на форум и шо цитира постови на пола форум за да задоволи виртуелно некои негови потреби шо ги нема во реалниот живот.

Ајде сега бркни по тоа фолдерите најди некое меме постирај за да се осетиш убаво, и онака тоа е е единствено место каде што ќе бркнеш викендов, во фолдер.:pos:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Без топка е дно да, сум заборавил шо пишав сепак не сум 24/7 на форумот и немам фајлови со цитати и спремни мемиња за да тролам.

Замислени борби? :pos: Незнаев дека јас сум бил тој шо седи цел ден на форум и шо цитира постови на пола форум за да задоволи виртуелно некои негови потреби шо ги нема во реалниот живот.

Ајде сега бркни по тоа фолдерите најди некое меме постирај за да се осетиш убаво, и онака тоа е е единствено место каде што ќе бркнеш викендов, во фолдер.:pos:

Не си заборавил што си пишал. Едноставно, не си најбистар.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.418
Поени од реакции
38.968
Не си заборавил што си пишал. Едноставно, не си најбистар.
Признавам, неможам со тебе на форумска "подлога".:LOL:

Сепак станува збор за професионалец кој цело слободно време го користи за такви ствари, да памти постови и да прави мемиња.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom