Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
Се во ред, но би те замолил да објасниш зошто ова мачкар го користиш во негативна конотација и мислиш дека ме навредуваш? Чувам животинчиња од кога знам за себе, најчесто мачки, но сум имал и кучиња. Кога би живеел во куќа со огромен двор, би чувал неколку кучиња и мачки, коњи, и магаре. Магарињата ми се посебно фаца животни.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Се во ред, но би те замолил да објасниш зошто ова мачкар го користиш во негативна конотација и мислиш дека ме навредуваш? Чувам животинчиња од кога знам за себе, најчесто мачки, но сум имал и кучиња. Кога би живеел во куќа со огромен двор, би чувал неколку кучиња и мачки, коњи, и магаре. Магарињата ми се посебно фаца животни.

:pos: :pos: :pos:

Што успеав јас да извлечам ненамерно, леле, леле. Чекај да го зачувам прво.

Готово, ветувам, после ова нема да одговорам на ниту една бедна и инфантилна провокација од твоја страна. И дополнително ќе добиваш ветер во грб од мене, само да продолжиш со пишување.

Нема ништо лошо, секоја чест, голем хуманист. :cuc:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241

Боље шо немаш голем двор, не е за трпење @RATM секојдневно.

Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
:pos: :pos: :pos:

Што успеав јас да извлечам ненамерно, леле, леле. Чекај да го зачувам прво.

Готово, ветувам, после ова нема да одговорам на ниту една бедна и инфантилна провокација од твоја страна. И дополнително ќе добиваш ветер во грб од мене, само да продолжиш со пишување.

Нема ништо лошо, секоја чест, голем хуманист. :cuc:
Што успеа да извлечеш, сериозно? Гледаш дека сам си правиш смешки, и сам си се смееш? Пола форум те третира како дворски шут, ти мислиш дека победуваш во некакви расправи. Јас најдобронамерно ти советувам да поразговараш со некого настрана од форумот, ова кај тебе е загрижувако. На рандом луѓе кои не ги познаваш им чуваш постови од пред неколку години со надеж дека ќе ти затребаат. Јас заборавам од страна до страна кој што напишал. Почна да не правиш разлика помеѓу вистинскиот живот и форумот.

Побарај помош дури е совреме, може да ти се влоши состојбата, да нема после чаре.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.033
Поени од реакции
6.954
Што успеа да извлечеш, сериозно? Гледаш дека сам си правиш смешки, и сам си се смееш? Пола форум те третира како дворски шут, ти мислиш дека победуваш во некакви расправи. Јас најдобронамерно ти советувам да поразговараш со некого настрана од форумот, ова кај тебе е загрижувако. На рандом луѓе кои не ги познаваш им чуваш постови од пред неколку години со надеж дека ќе ти затребаат. Јас заборавам од страна до страна кој што напишал. Почна да не правиш разлика помеѓу вистинскиот живот и форумот.

Побарај помош дури е совреме, може да ти се влоши состојбата, да нема после чаре.
Дојди и кај нас у фан клуб Милан, имаме исто еден што чува постови од пред неколку години, може и него ќе го оправиш :icon_lol:

И исто си се смее на секој пост, ја Џокер го викам :icon_lol:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
И викаш не било до парите а?
Чекај сега малку, до утрово приказната беше дека Арсенал не понудил ни приближно пари како Челзи. Испадна дека понудил. Само на Шахтјор не им се допаѓале бонусите, бидејќи сметале дека не се остварливи. :pos:
Кои се тие бонуси, неостварливи, оставам на имагинација.

Во сторијата на Атлетик (и пишаната верзија), се вели дека Арсенал со месеци инкогнито се обидувале да го врбуваат Мудрик, да зборуваат со него без дозвола на клубот. Од Зинченко до Еду.
Исто така, во меѓувреме Мудрик разговарал со луѓе од Челзи цели 10 часа. Му претставиле комплетна програма, проект, каде е неговото место и каде ќе се движи клубот. Проект. И човекот не го избрал Арсенал.
Ако мислиш дека за неколку илјади евра, играчот не го избрал Арсенал, а мислиш бидејќи си загорчен што пропадна трансферот и што Челзи за две минути го сруши она што го правевте со месеци, супер. Нека ти биде полесно.

За она од другата тема, да не мислиш дела зајадливо ставам реакции, под дифолт. Не можев да ти одговорам, еве сега.

Не си сериозен, така? Ај вака сега. Челзи што бил руска подружница со Роман (што и да значи тоа), сега со новите газди, директно финансира војна и тоа поминува под радар и не е казнето.

Полека, полека Теша Тешановиќ. :pos:
Склон си кон теории на заговор, не е ново тоа, читаме сите како судиите уште во 15-то коло сакаат да го спречат Арсенал кон походот на титула, ама ова оди едно ниво погоре.

Западот (и не само како географска одредница, туку како состојба на ум и систем на вредности), односно сите земји членки на ЕУ и НАТО, од стартот на војната во Украина апсолутно јасно се позиционирани. Голем дел од буџетите на овие држави се наменети, односно нивните финансии, за поддршка на Украина, азовци, Зеленски, отпорот, како и да го нарекуваат. Не се ни кријат, транспарентно, јавно, на сите можни начини ја поддржуваат Украина. И ќе ја поддржуваат додека трае лајново.

Зарем сериозно мислиш дека, Тод Боели индиректно, американскиот газда на Челзи, треба да финансира борби во Мариопол и Доњецк? Мислиш дека преку трансфер политика на клуб од Англија се водат геополитички борби? :pos:

Па чекај, Мудрик лесно можеше да заврши во Арсенал. Клуб кој нема никаква историја со руски капитал, за разлика од Челзи. И тогаш? Арсенал ќе финансираше војна во Украина?

Дополнително, Челзи плати одредена сума за играчот. Газдата на Шахтјор самостојно решава што ќе прави со средствата, побогу. Капак, самиот Роман Абрамович го отпиша во мај лани долгот на Челзи и повеќе од две милијарди долари донираше за УКРАИНА.
Да повториме, за Украина.

Што вие пишувате, да сте живи и здрави само.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom