Vo Leeds.Ти верувам.
Е сеа, пошто нејќеш да признаеш дека Марадонава флопна и е далеку од тој играч што го хајпавте тука, кажи ми каде го гледаш Грилиш во следните 5 години?
Vo Leeds.Ти верувам.
Е сеа, пошто нејќеш да признаеш дека Марадонава флопна и е далеку од тој играч што го хајпавте тука, кажи ми каде го гледаш Грилиш во следните 5 години?
Најпаметно би му било да замине од Сити. На пример во Челзи би бил одличен, тие се јад беда и мизерија по крилата, а и им недостига некој пргав карактер.Ти верувам.
Па тоа и не е баш некој напредок у кариерата за еден магионичар кој со малце појака екипа од Астон Вила е способен сам да освои титула.Најпаметно би му било да замине од Сити. На пример во Челзи би бил одличен, тие се јад беда и мизерија по крилата, а и им недостига некој пргав карактер.
Не е проблем ако газиш на терен и тренинзи. Руни беше активен пушач додека играше па не гледав било каков проблем кај него, редовно трчаше највеќе. Е сеа зошто он е тренер 4-5 години а врсникот негов Роналдо игра се уште на врвно ниво тоа запрашај се самиот. Кај Грилиш има влијание и те како, затоа и не игра редовно и има неконстантна форма.а второ се крева огромна фама во политички коректниот свет околу тоа како некој спортист живее, а најчесто е тоа продавање мадиња за бубрези.
Демек ако не пиеш воопшто алкохол или не останеш подолго во некој клуб и јадеш само авокадо и пржени мадиња од буф ќе бидеш врвен играч, инаку не.
Кај Руни нездравиот живот си зема данок ама он па со 16год играше сениорски фудбал така да сигурно и тоа си имаше влијание а Роналдо последниве 2-3 год поарно да не игра зашто цело време се шлепа на стара славаНе е проблем ако газиш на терен и тренинзи. Руни беше активен пушач додека играше па не гледав било каков проблем кај него, редовно трчаше највеќе. Е сеа зошто он е тренер 4-5 години а врсникот негов Роналдо игра се уште на врвно ниво тоа запрашај се самиот. Кај Грилиш има влијание и те како, затоа и не игра редовно и има неконстантна форма.
Па не дека не е во право. Во Италија флопови од ПЛ како Лукаку, Смолинг, Микитарјан, Јанг, Смолинг, Дармиан, Абрахам се алфа и омега.Ти верувам.
Па не дека не е во право. Во Италија флопови од ПЛ како Лукаку, Смолинг, Микитарјан, Јанг, Смолинг, Дармиан, Абрахам се алфа и омега.
И секако капитенко Бруно кој играше во кхммммм Сампдорија а потоа и Спортинг Лисабон.И сеа како одговор на твојава глупост ќе се повикам на Мо Салах, Маркос Алонсо, Жоргињо, Запакоста, Кутињо и Диого Далот што ви е прв бек пред Ван Бисака за кого немилосрдно се бламиравте и срамевте низ целиот интернет.
Овој у фан клуб секој трет викенд го продаваат, гарант година дена откако ќе биде продаден ќе го прогласат за флоп иако пред 2 сезони според нив беше најјак играч у свет.И секако капитенко Бруно кој играше во кхммммм Сампдорија а потоа и Спортинг Лисабон.
Лукаку баш како за Грилиш што викаш, играч за Евертон... и за Интер. Јанг никогаш не бил класа во Јунајтед, имаше солидни сезони не викам не но последните дно допираше. Ок не алфа и омега но сите се или беа првотимци во поголемите тимови. Јанг, Алексис и Лукаку имаа голем придонес во титулата што ја освоивте.
Тоа што Манчестер е канцер средина не ги прави лоши играчи Лукаку, Миктаријан и Јанг.
Јанг 10 години ви играше, капитен беше и ај сеа за да изгураш бедна поента ќе го рачунаме како флоп.
Лукаку топ 20 стрелци у историја на ПЛ, на прсти од една рака може да се избројат играчи од Манчестер што се пред него, но ете ќе стаиме превртено смајли и ќе го запишеме за флоп.
Е сеа, не можам да ја надминам смешката наречена Смолинг, Дармијан, Јанг, Абрахам и Миктаријан алфа и омега во лигата. Алфа и омега бе. Многу јака тежина додаде со ова алфа и омега признавам. Тука немам аргументи за твоето фудбалско непознавање.
И сеа како одговор на твојава глупост ќе се повикам на Мо Салах, Маркос Алонсо, Жоргињо, Запакоста, Кутињо и Диого Далот што ви е прв бек пред Ван Бисака за кого немилосрдно се бламиравте и срамевте низ целиот интернет.
Аххххх, ме нервираш. Стално креираш мислење за цел фан клуб на Јунајтед од постовите на Ставрогин.Овој у фан клуб секој трет викенд го продаваат, гарант година дена откако ќе биде продаден ќе го прогласат за флоп иако пред 2 сезони според нив беше најјак играч у свет.
Сеа се крстат у 5те гола на Рашфорд кој пред само 3 месеци беше најслаб играч у свет според нив, секако.
Најделудед и најсмешен фан клуб се на форумов.
Да, дури и ја освои лигата за пензионери пред година-две.Иначе Лукаку се пензионираше така?
Vo seria A kaj ke bide sver.Ти верувам.
Брат како да ти кажам ама Бруно беше еден тежок просек во Сампдорија. Во Јунајтед ви дојде Алфа и Омега ви стана. Одлично очаем изговор дека тие млади биле па затоа не ги бивало во Серија А. И сите тие смешни играчи што ги наброја дека биле главно во Серија А, што освен Лукаку, врска си нема. А и забораваш дека Лукаку во ВБА во Пл беше еден од најдобрите напаѓачи. Повеќето што ги наброја беа лоши во ПЛ ради ултра токсичната средина во Јунајтед тој период. Ама ако терај си со форсот.Лукаку баш како за Грилиш што викаш, играч за Евертон... и за Интер. Јанг никогаш не бил класа во Јунајтед, имаше солидни сезони не викам не но последните дно допираше. Ок не алфа и омега но сите се или беа првотимци во поголемите тимови. Јанг, Алексис и Лукаку имаа голем придонес во титулата што ја освоивте.
Сите овие што си ми ги набројал во Италија играле на млади години па пикот го достигнале во ПЛ. Овие што ти ги набројав заминаа во Серија А накај 30тата година, мање више. Има разлика.
Запакоста ми го ставил во реченица со Салах.