Ставрогин, откако се уби од јадење трици цела година за Челзи, а Челзи стана европски првак:
Прегледај го приврзокот 325525
Koj kurac kje mu e Harry Megvaer !?Грилиш, Мегваер и Шо повикани за репрезентацијата а Томори, Санчо изоставени овој Саудгејт или е глуп или друг му составува тимот.
Незнам али чим толку му лиже гз нека осети на своја кожа колку е Слабхед витален дел од Англиската репрезентација.Koj kurac kje mu e Harry Megvaer !?
Менталитет им треба да на сите во англиската репрезентација и карактер. Хардвер има, има играчи добри и тоа, им треба софтвер, мозок малце користење. Затоа изгубија финалето еуро, зашо немаат мозок и карактер. Ако се усерат и сеа светсково у Катар, толку ќе биде од нив. Капут. Стрикно за репрезентацијата зборам. Нема да освојат наредни 20 години ништо, ако се усерат сеа у Катар. Да не набројувам добри играчи кои играат во англиската репрезентација. Од ТАА до Кејн. Квалификацииве изгазија без грешка ако не грешам.Незнам али чим толку му лиже гз нека осети на своја кожа колку е Слабхед витален дел од Англиската репрезентација.
Им треба менаџер не шега фудбалски интелект и подпросечен трењер.Менталитет им треба да на сите во англиската репрезентација и карактер. Хардвер има, има играчи добри и тоа, им треба софтвер, мозок малце користење. Затоа изгубија финалето еуро, зашо немаат мозок и карактер. Ако се усерат и сеа светсково у Катар, толку ќе биде од нив. Капут. Стрикно за репрезентацијата зборам. Нема да освојат наредни 20 години ништо, ако се усерат сеа у Катар. Да не набројувам добри играчи кои играат во англиската репрезентација. Од ТАА до Кејн. Квалификацииве изгазија без грешка ако не грешам.
Јас да бев ќе му го стегнев то јажето посилно и ќе го куртулев, преку кур од вакви дебили веќе, види му го суратот беКоментаторов е легенда. Да видимо дали че МАЈСТОР МИЛЕ ово успети да пререже
Како ѓубре во 5 сабајле.Хахаха како го изнесуваат копиљов од терен, како џак цемент на градилиште, како усјемал.![]()
Класика коментар во афект. Као демек господ го фатил за брада и може да убива луѓе.Јас да бев ќе му го стегнев то јажето посилно и ќе го куртулев, преку кур од вакви дебили веќе, види му го суратот бе![]()
Ич не ме интересира за шо протестира, се врзал како некој дебил на статива стоп оил, бегај бе.Класика коментар во афект. Као демек господ го фатил за брада и може да убива луѓе.
Не гледаш за што протестира? Англија го казнува Челзи ради Абрамович, а во исто време шмука нафта и гас од Русија како да нема утре.
Смири се малку.
Ок.Ич не ме интересира за шо протестира,се врзал како некој дебил на статива стоп оил, бегај бе.
Едит : за Климатските промени протестирал, каков Абрамович какви црни гас
Коментарот беше за тебе, дека ти друго спомна погоре, мене не ме засега.
Абе не беше ти StefiCFC или така нешто?Коментарот беше за тебе, дека ти друго спомна погоре, мене не ме засега.