Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.603
Поени од реакции
59.374
Братот што улета на терен да реши проблем :zver:

Член од
5 март 2022
Мислења
103
Поени од реакции
175
Ставрогин, откако се уби од јадење трици цела година за Челзи, а Челзи стана европски првак:

Прегледај го приврзокот 325525
:pos:
Автоматски споено мислење:

Грилиш, Мегваер и Шо повикани за репрезентацијата а Томори, Санчо изоставени овој Саудгејт или е глуп или друг му составува тимот.
Koj kurac kje mu e Harry Megvaer !?

Член од
5 март 2022
Мислења
103
Поени од реакции
175
Незнам али чим толку му лиже гз нека осети на своја кожа колку е Слабхед витален дел од Англиската репрезентација.
Менталитет им треба да на сите во англиската репрезентација и карактер. Хардвер има, има играчи добри и тоа, им треба софтвер, мозок малце користење. Затоа изгубија финалето еуро, зашо немаат мозок и карактер. Ако се усерат и сеа светсково у Катар, толку ќе биде од нив. Капут. Стрикно за репрезентацијата зборам. Нема да освојат наредни 20 години ништо, ако се усерат сеа у Катар. Да не набројувам добри играчи кои играат во англиската репрезентација. Од ТАА до Кејн. Квалификацииве изгазија без грешка ако не грешам.

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.827
Поени од реакции
10.135
Менталитет им треба да на сите во англиската репрезентација и карактер. Хардвер има, има играчи добри и тоа, им треба софтвер, мозок малце користење. Затоа изгубија финалето еуро, зашо немаат мозок и карактер. Ако се усерат и сеа светсково у Катар, толку ќе биде од нив. Капут. Стрикно за репрезентацијата зборам. Нема да освојат наредни 20 години ништо, ако се усерат сеа у Катар. Да не набројувам добри играчи кои играат во англиската репрезентација. Од ТАА до Кејн. Квалификацииве изгазија без грешка ако не грешам.
Им треба менаџер не шега фудбалски интелект и подпросечен трењер.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.120
Поени од реакции
19.524
Коментаторов е легенда. Да видимо дали че МАЈСТОР МИЛЕ ово успети да пререже :vozbud::vozbud:

Јас да бев ќе му го стегнев то јажето посилно и ќе го куртулев, преку кур од вакви дебили веќе, види му го суратот бе :facepalm:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
so makaza go secea toa plasticeto, bozem armatura f12. :pos:

Член од
26 август 2008
Мислења
748
Поени од реакции
544
Јас да бев ќе му го стегнев то јажето посилно и ќе го куртулев, преку кур од вакви дебили веќе, види му го суратот бе :facepalm:
Класика коментар во афект. Као демек господ го фатил за брада и може да убива луѓе.
Не гледаш за што протестира? Англија го казнува Челзи ради Абрамович, а во исто време шмука нафта и гас од Русија како да нема утре.
Смири се малку.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.120
Поени од реакции
19.524
Класика коментар во афект. Као демек господ го фатил за брада и може да убива луѓе.
Не гледаш за што протестира? Англија го казнува Челзи ради Абрамович, а во исто време шмука нафта и гас од Русија како да нема утре.
Смири се малку.
Ич не ме интересира за шо протестира, се врзал како некој дебил на статива стоп оил, бегај бе.
Едит : за Климатските промени протестирал, каков Абрамович какви црни гас

Последно уредено:
Член од
26 август 2008
Мислења
748
Поени од реакции
544
Ич не ме интересира за шо протестира, се врзал како некој дебил на статива стоп оил, бегај бе.
Едит : за Климатските промени протестирал, каков Абрамович какви црни гас
Ок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom