Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Yup.Како што и претходно имам споменето, времето кое и го давам на девојката да сврши е времето кое е потребно за мојот финиш.
Поради тоа таа треба да се координира и да си го најде својот оргазам во одредениот временски интервал кој јас и го овозможувам, како маж, кој се разбира ги диктира условите.
Сите други муабети се залудни, машкото е тој кој ќе пресече до кога ќе трае дупењето(она знаете кога и влегува, силен, ја ровари и стига до јајници, до матка, голем силен кур, се попаливте, а пичиња).
А вие драпајте си ги, со надеж дека мојот ќе ве исполни.

знаат да предадат игра понекогаш само ...виновни сме ние девојките :baeh:Девојките се многу поиздржливи тоа тврдам а момцитезнаат да предадат игра понекогаш само ...виновни сме ние девојките :baeh:

Ви се имали слуцено во предиграта да ви се наполнат гаките?:wub:
Што е прицината за раното свршување?:je:
Дали е до слабоста на машкото или пак е од нешто друго?
Како се цуствувате после раното свршување на вашиот партнер?
 за да имаш секс без проблем....ова од искуство ти кажувам...
)ги правеше највозбудливите изрази на задоволство на лицето, испушташе звуци... и јас пустиот не издрзав
со дркање се зголемува издржливоста мор, се тренираш да не свршуеш.
ако не дркаш, ти идат пориви одма..
и знам дека се зезаш..
Јас никад прерано не свршуем, свршуем тамам кога ми доаѓа!
Like a gentleman, I am never late, nor am I early, I arrive precisely when I mean to.
Така и со свршувањето. Драго ми ако сврши со мене, убаво ако сврши пред мене, но ако не сврши, well, има секогаш втора, трета партија!