Предвидувањата на Бранко Героски

Бранко Геровски... дали тоа он сака да стане пандан на Баба Ванѓа? Дедо Бранко? Не знам навистина кој се потпира на глупостиве кои ги збори.
Па уште земал да ја цитира Хана Арент.:nesvest: Аиии, и веројатно мисли дека тоа го прави попаметен.

lav,neli bre Gruevski ne go dava imeto?A kje mi objasnish zoshto prifatil predlog Republika Makedonija - Skopje na samitot vo Bukuresht?

Леле Стрелец ти не си човек.Ти си машина.Овие 4 дена ова ти е 1435 тема што ја отвори.И сите со иста тематика.Може човек семинарска да направи од ова.....

Zosto se dava tolku vnimanie na eden bezrbetnik, koj kako parazit zivee na Makedonsko tlo, se hrani so Grcki pari, i so krajna cel, da go unisti domakjinot vo koj zivee.

Geroski e nisto, osven eden golem parazit!

Суициден, ти си ми мене на игнор листа, би те замолила да престанеш да ме цитираш. Јас не сум во партија, ниту сум симпатизер на било која партија. Е сега тоа што твојот ограничен ум не може да го сфати тоа, тоа е друга работа. Веројатно не си ни чул за Хана Арент, така да у реду е.
А јас не се замарам, реков, јас не се замарам со македонски политичари и македонски партии, мене ме интересира само македонскиот интерес, а они меѓу себе може да се утепаат.
И те молам не ме цитирај веќе, не за друго ми се полни сандачето со приватни пораки, од човек што ми е на игнор листа. Мислам стварно нема смисла.

абе сите плукате,сите пцуете,сите зборувате ама ништо не кажувате
кој кажа бре нешто паметно и издржано од вас?
се шо видов беше:pusk::pusk::pusk::drk::drk::drk::pusk::pusk::pusk::drk::drk::drk:
пи*ки,педери,пуши к*р и слични простачки работи,шо само лица со пореметување во черулката можат да ги кажат.....
а лав бре,откога сител тв е објективен и рационален медиум?со кого коалицира ѕинго на таа страна е сител,
па нели латас беше заколнат србин едно време?и после вие ќе кажувате за корупција на медиуми и слично,абре ој лечете се
која црна 2001 да се повтори бре,кој ќе пука сега?сите права му ги одзедовте на бранителите и сега очекувате да се борат за вас?се ми се чини дека обратно ќе биди работата,само не знам до кога ќе трпат.....

Леле Стрелец ти не си човек.Ти си машина.Овие 4 дена ова ти е 1435 тема што ја отвори.И сите со иста тематика.Може човек семинарска да направи од ова.....

Некако мнооогу брзо му одминува терминот.. до кој е ...„задолжен„ нели...да си ги „исполни„ обврските..
Оти после Изборите..Бог мили си знае каде и како ..ќе (мора да си) фати џенем..
А и „пријателите негови..истотака...хахахаха
:pipi:

абе сите плукате,сите пцуете,сите зборувате ама ништо не кажувате
кој кажа бре нешто паметно и издржано од вас?
се шо видов беше:pusk::pusk::pusk::drk::drk::drk::pusk::pusk::pusk::drk::drk::drk:
пи*ки,педери,пуши к*р и слични простачки работи,шо само лица со пореметување во черулката можат да ги кажат.....
а лав бре,откога сител тв е објективен и рационален медиум?со кого коалицира ѕинго на таа страна е сител,
па нели латас беше заколнат србин едно време?и после вие ќе кажувате за корупција на медиуми и слично,абре ој лечете се
која црна 2001 да се повтори бре,кој ќе пука сега?сите права му ги одзедовте на бранителите и сега очекувате да се борат за вас?се ми се чини дека обратно ќе биди работата,само не знам до кога ќе трпат.....

Вработените во Сител и Вечер се одамна познати новинари на Сорос,и за нив најновиот оглас за вработување новинари нема важност.:pos2:

Абеце, се сложувам со тоа дека тој нема никаква моќ (политичка) со што би можел да го продаде името!
Но, за мене, секој што ќе излезе и ќе се дрзне со став кој кореспондира со ставовите на Бркојани и компанија, за мене ќе биде дегенерик независно дали е политичар, новинар, столар, молер, козар, директор итн....

Ако се она од најгоре е навистина негово објавено предвидувања, не гледам каде кажал нешто неточно или во поддршка на ставовите на Бакојани и компанија????
Плус тоа, ако добро се сеќавам пред Букурешт..владата или некој во нејзино име излезе со ПАКЕТ МЕРКИ кои ќе ги преземе, ако бидеме предмет на вето на Грција...
После извесното шамарање од некои непознати емисари, никој ни збор не зуцна за тоа...
Секој потез кој го презема владата не оди во правец на остварување некоја концепција за случај НЕМА НАТО ниту ЕУ, туку повеќе личи на детско инатење и систематско туркање на Македонија кон внатрешна криза, економски и политички дебакал и веројатно некоја поделба на истата меѓу Бугарија и Албанија...дури веќе и отворено се пуштаат такви балони во "атмосферата".....
Да не зборуваме за безвизното ОБЕДИНУВАЊЕ на Shipatares, масовното земање на Бугарски пасспорти и веќе отвореното кажување од страна на релевантни бугари за " економско "анектирање на голем дел од Македонија...
...ако некој тука може да го растури ова "новинарчево", БУЈРУМ!!! Јадење бурек и пиење ладна вода не значи ништо...освен потврда дека народ ни е гwуп до тука бидува....:)

Ако се она од најгоре е навистина негово објавено предвидувања, не гледам каде кажал нешто неточно или во поддршка на ставовите на Бакојани и компанија????
Плус тоа, ако добро се сеќавам пред Букурешт..владата или некој во нејзино име излезе со ПАКЕТ МЕРКИ кои ќе ги преземе, ако бидеме предмет на вето на Грција...
После извесното шамарање од некои непознати емисари, никој ни збор не зуцна за тоа...
Секој потез кој го презема владата не оди во правец на остварување некоја концепција за случај НЕМА НАТО ниту ЕУ, туку повеќе личи на детско инатење и систематско туркање на Македонија кон внатрешна криза, економски и политички дебакал и веројатно некоја поделба на истата меѓу Бугарија и Албанија...дури веќе и отворено се пуштаат такви балони во "атмосферата".....
Да не зборуваме за безвизното ОБЕДИНУВАЊЕ на Shipatares, масовното земање на Бугарски пасспорти и веќе отвореното кажување од страна на релевантни бугари за " економско "анектирање на голем дел од Македонија...
...ако некој тука може да го растури ова "новинарчево", БУЈРУМ!!! Јадење бурек и пиење ладна вода не значи ништо...освен потврда дека народ ни е гwуп до тука бидува....:)

Па сега нема да важи она познатото “Цацко е крив“,одсега натаму ќе биде “Бранко е крив“.:pos2:

Како што можам да забележам, оние што ги прочитаа предвидувањата на Героски, се согласуваат со него... Останатите плукаат по Героски, без да прочитаат што предвидел!

Многу е интересно тоа што никогаш од симпатизерите на Груевски не прочитав коментар во стилот на 'со ова и ова се согласувам, а со ова и ова не'... Само се натпреваруваат кој посочна пцовка ќе употреби, кој повулгарно ќе навреди, кој поуспешно ќе оди надвор од темата, кој повеќе пати ќе успее да ги спомне поимите 'бихаќка', 'грчки платеник', 'комуњар' итн. и кој повеќе blowjob & handjob смајлиња ќе употреби во своите постови... Бедотија!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom