Предвидувањата на Бранко Героски

Како што можам да забележам, оние што ги прочитаа предвидувањата на Героски, се согласуваат со него... Останатите плукаат по Героски, без да прочитаат што предвидел!

Многу е интересно тоа што никогаш од симпатизерите на Груевски не прочитав коментар во стилот на 'со ова и ова се согласувам, а со ова и ова не'... Само се натпреваруваат кој посочна пцовка ќе употреби, кој повулгарно ќе навреди, кој поуспешно ќе оди надвор од темата, кој повеќе пати ќе успее да ги спомне поимите 'бихаќка', 'грчки платеник', 'комуњар' итн. и кој повеќе blowjob & handjob смајлиња ќе употреби во своите постови... Бедотија!
Види вака Стрелец.Јас типови од калибарот на Героски,Ризаов и комп. не коментирам.Такви бубачки кои ако ги згазиш ќе одговараш како за човек не ме интересираат.Одамна ми се познати нивните ставови во врска со НАТО,ЕУ и сл.Теми отворени за вакви личности одамна не ги коментирам сериозно и ги сваќам на заебанција или ги заобиколувам на големо.:toe:

Solid..druzhe,ne e problemot dali ti gi komentirash ili ne samo muabetot mi e koja e prichinata poradi shto ti ne se soglasuvash so niv ili koj del od nivniot stav i tvrdenja za tebe e pogreshen?Ili dali ima eden edinstven zbor shto vredi da se komentira od nivni stav?Daj malku Analiziraj go Gerovski i kazhi vo shto predvidel pogreshno pa potoa da nosime zaklucok.Pozdrav :smir:

Типот предвидел, т.е очекувал и се остварило, сега вели пак после 9 фебруари дека ќе се случат некои негативни работи. Секако, тој ги анализирал работите и според некои дојави од некои личности и според дневно-политичките случувања. Значи, анализирал лани, се случило, сега пак, најверојатно ќе се случи. Јас така мислам.

Solid..druzhe,ne e problemot dali ti gi komentirash ili ne samo muabetot mi e koja e prichinata poradi shto ti ne se soglasuvash so niv ili koj del od nivniot stav i tvrdenja za tebe e pogreshen?Ili dali ima eden edinstven zbor shto vredi da se komentira od nivni stav?Daj malku Analiziraj go Gerovski i kazhi vo shto predvidel pogreshno pa potoa da nosime zaklucok.Pozdrav :smir:

:uvo:

Типот предвидел, т.е очекувал и се остварило, сега вели пак после 9 фебруари дека ќе се случат некои негативни работи. Секако, тој ги анализирал работите и според некои дојави од некои личности и според дневно-политичките случувања. Значи, анализирал лани, се случило, сега пак, најверојатно ќе се случи. Јас така мислам.
Ама ти не разбираш.
Тоа што он погодил, и не е битно.

Битно е да има клипчиња од Еднооки на youtube.

Ама ти не разбираш.
Тоа што он погодил, и не е битно.

Епа кога нема одговор соодветен и издржан, мора и клипчиња. Јебига, позната пропаганда.:wink:

И тоа на секоја тема... Без оглед дали има врска со темата или не...
И замисли Suicide или било кој друг симпатизер на СДСМ да го прави тоа на секоја тема... Ќе беше исшутиран ко партал досега!

Бранко предвидува дека Македонија во 2009 нема да влезе во ЕУ?
Ја гарантирам.

Но се разликувам во тоа што за Бранко во стилот на некој секташ ЕУ е бог на кој секојдневно се моли или мантра, а за мене ЕУ е времена организација која кога тогаш ќе се распадне и за која невреди да се омаловажува цела нација за да влезеш во друштво на некои преценети дегени кои нас не не сматраат ни за човечки суштества.

П.С. Бранко следно што треба да направи е да предвиде што ќе се случи со Европа во наредните години( Дали нив ќе им цветаат цвеќина со светскава економска криза). Толку од мене за сега:toe:

Ne ni trebaat EU pedofilite da i go zakacam na Dora Bakojani

Ne ni treba ni NATO ,da se povlecat nasite vojnici od Avganistan i Iraq

Vladata na Gruevski ni gi otvori ocite,sega znaeeme sto sme pusi go Geroski peder eden grcki:pusk::pusk:

Sekako sme vo kriza nas ne ne tangira svetskata kriza nasite predci kamenja jadele pa si go zacuvale identitetot

Ednas da ja resime so tie Albancite neka ripnat ke gi snajdi 2001 sorta keleska
Ако вака размислува просечен македонски граѓанин тогаш... ЗИНИ ЗЕМЈО ГОЛТНИ НЕ :pop:

Ја прочита ли некој онаа неговата книга..."Биди новинар"...ми се чини се викаше:pos2:
Сум му ја прочитал другата книга, оваа ќе ја читам откако ќе ми завршат испитите.

Се работи за еден од најискусните македонски новинари и со полно право може да обучува нови генерации новинари.

Еве дел од неговата биографија

Героски напиша:
Од 1984 до 1996 година работев како новинар во повеќе македонски весници: „Остен“, „Нова Македонија“, „Комунист“ и „Вечер“.

Заедно со група новинари од мојата генерација, во 1996 година го основав „Дневник“, првиот независен дневен весник во Македонија. Од 1996 до 2004 година бев главен уредник на „Дневник“, а потоа уредник-коментатор во весникот.

Во 2005 година го основав „Неделно време“, а во 2006 година го покренав „Шпиц“, првиот бесплатен весник во Македонија, чиј главен уредник бев до 2008 година.

Сега сум колумнист во овој весник.

п.с. Македонија скоро и да нема книги наменети за обука на новинари така да неговите се и повеќе од добредојдени...

Али за секој случај плукај си ти, тоа ти е работа впрочем... :pipi:

Zosto se dava tolku vnimanie na eden bezrbetnik, koj kako parazit zivee na Makedonsko tlo, se hrani so Grcki pari, i so krajna cel, da go unisti domakjinot vo koj zivee.

Geroski e nisto, osven eden golem parazit!

Јасно, но ете има дури и такви кои сметаат дека треба да му се даде внимание. Избори се ближат, избори се ближат, нАли.

Него дајте да му отвориме една емисија на “видовитиов’’ заедно со другине скопски маалски врачари - Станка, Ѓурѓа и компанија. Барем нека има некоја позитивна цел во животот, некаква алтернатива, отколку да е грчко тројанско магаре.

А за кого се говореше во книгата на Евангелос Кофос, по однос на Македонското прашање, како многу ,,кооперативни,, дечки во однос на тоа?

Добро бе зошто не сакате да го послушате мојот предлог...

Мојот предлог е едноставен...да се игнорира секоја колумна и секој безгласен крик на НВО организациите...ако ги игнорираме тогаш ќе јадат заушки од нивните шефови поради недоволна провокативност во колумните!:salut:

Значи ако сакаме да ги уништиме еднаш за секогаш овие лајна треба само да ги игнорираме!

П.С. Бранко следно што треба да направи е да предвиде што ќе се случи со Европа во наредните години( Дали нив ќе им цветаат цвеќина со светскава економска криза). Толку од мене за сега:toe:

Mozhe i niv ne im e rozovo so ekonomskata kriza ama bar nosat merki da se ublazhat udarite od krizata a kaj nas se pravi obratnoto ili potochno merki kako da bideme najpogodeni,kako uragan Katrina da pominal niz drzhavata.

Значи ако сакаме да ги уништиме еднаш за секогаш овие лајна треба само да ги игнорираме!

Teshko taa rabota,gi ima na site TV i reklamni spotovi.Slep da e kje slushni a gluv da e kje prochita.

Добро бе зошто не сакате да го послушате мојот предлог...

Мојот предлог е едноставен...да се игнорира секоја колумна и секој безгласен крик на НВО организациите...ако ги игнорираме тогаш ќе јадат заушки од нивните шефови поради недоволна провокативност во колумните!:salut:

Ние ги игнорираме бе,ама властите ги “идолизираат“ и им придаваат особено значење.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom