Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте некој предлог за серија слична на The Walking dead :)

Les Revenants само на француски е. Предобра зомби серија, не е баш како TWD со акција и грозни сцени, ама би требало да ти се свиѓа. :)

Гледа некој House of Cards да ми каже мислење? Гледам се дига галама, а и плус Спејси во главла улога па се мислам дали да ја гледам.

Гледа некој House of Cards да ми каже мислење? Гледам се дига галама, а и плус Спејси во главла улога па се мислам дали да ја гледам.
Имаш тема за House of cards, иначе е многу добра спејси и Робин се одлични

Ајде препорачајте некоја добра понова серија. Се освен, Suits, Homeland, Game of Thrones, 24, The Americans, The walking dead, Sopranos иде в предвид. Горенаведениве ги иам гледано.

Ајде препорачајте некоја добра понова серија. Се освен, Suits, Homeland, Game of Thrones, 24, The Americans, The walking dead, Sopranos иде в предвид. Горенаведениве ги иам гледано.

sons of anarchy,person of interest,arrow

Orphan Black, The Killing, American horror story, Black mirror.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

Almost Human 5 епизоди се излезени само од серијата.

Првиве два ќе ги погледнам а Arrow после втората епизода го избришав. Воопшто не беше по мој вкус.

Breaking Bad, The Twilight Zone, X-Files, The Fall, The Wire, Six Feet Under, Shameless, It's Always Sunny in Philadelphia, Boss.

Да ви дадам еден предлог,Lie To Me симнете си ја серијата,3 сезони се,многу е добра.
--- надополнето: 28 декември 2013 во 20:56 ---
Да ви дадам еден предлог,Lie To Me симнете си ја серијата,3 сезони се,многу е добра.

Само што ја изгледав новата серија "Masters of Sex" која се прикажува на Showtime.
Се работи за научникот Вилијам Мастерс кој за прв пат во 50-те години ги истражува реакциите на човечкото тело за време на секс. За таа цел Мастерс и неговата асистентка тестираат доброволци кои се поврзани со електроди и потоа нивните резултати ги анализираат и собираат за студијата. Одлична глума, за љубителите на драми (ретро стил) добра занимација. Една епизода трае околу 55 минути. Досега има само една сезона со вкупно 12 епизоди. Втората сезона во 2014 год.

http://www.imdb.com/title/tt2137109/?ref_=nv_sr_1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom