Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Предложете нешто смешно, комедија. нешто како family guy, само нека биде помало до 4-5 сезони :)

Предложете нешто смешно, комедија. нешто како family guy, само нека биде помало до 4-5 сезони :)
American Dad е најслична со ФГ. Исти сценаристи, режисери, анимација, хумор... Има 10 сезони, но никој не те тера да гледаш повеќе од 5 сезони :D
Brickleberry 2 sezoni

Futurama.

American Dad е најслична со ФГ. Исти сценаристи, режисери, анимација, хумор... Има 10 сезони, но никој не те тера да гледаш повеќе од 5 сезони :D
Brickleberry 2 sezoni

Archer.

Futurama ми е почната, но не ми е цела изгледана. Ќе ја гледам неа па american dead :D

Дајте некој предлог за некоја комедија од поновиве,гледани ми се Two and half man,how i met your mother,modern family
Спуштена ми е 1ва сезона од Parks and Recreations па се мислам дали таа да ја фатам

Дајте некој предлог за некоја комедија од поновиве,гледани ми се Two and half man,how i met your mother,modern family
Спуштена ми е 1ва сезона од Parks and Recreations па се мислам дали таа да ја фатам

еве ти некои, не се нови али добри се: Los Serrano, Allo Allo, Family Guy.

modern family i parks and rec ако ти се свиѓаат гледај mockumentaries (гуглај за повеќе). The Office (американската), Reno 911 и Trailer Park Boys се со највеќе материјал и доста добри

2.5 men i HIMYM се обични ситкоми, било кој рандом ситком ќе ти се свиѓа. The Big Bang Theory пример

Предлог за акција/трилер слични како breaking bad или prison break... односно да има добра сторија со многу пари, дрога, затвореници...всушност некој знае што препорака барам.
Овие два ги имам гледано + спартак и троновите, кој ги нема гледано му ги препорачувам.

Предлог за акција/трилер слични како breaking bad или prison break... односно да има добра сторија со многу пари, дрога, затвореници...всушност некој знае што препорака барам.
Овие два ги имам гледано + спартак и троновите, кој ги нема гледано му ги препорачувам.

sons of anarchy

Обавезно Sons of Anarchy да ја гледаш....многу е добра :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom