Толстој
екс Бомбастичен
Предложете нешто смешно, комедија. нешто како family guy, само нека биде помало до 4-5 сезони 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
American Dad е најслична со ФГ. Исти сценаристи, режисери, анимација, хумор... Има 10 сезони, но никој не те тера да гледаш повеќе од 5 сезониПредложете нешто смешно, комедија. нешто како family guy, само нека биде помало до 4-5 сезони![]()
Предложете нешто смешно, комедија. нешто како family guy, само нека биде помало до 4-5 сезони![]()
American Dad е најслична со ФГ. Исти сценаристи, режисери, анимација, хумор... Има 10 сезони, но никој не те тера да гледаш повеќе од 5 сезони
Brickleberry 2 sezoni
Дајте некој предлог за некоја комедија од поновиве,гледани ми се Two and half man,how i met your mother,modern family
Спуштена ми е 1ва сезона од Parks and Recreations па се мислам дали таа да ја фатам
modern family i parks and rec ако ти се свиѓаат гледај mockumentaries (гуглај за повеќе). The Office (американската), Reno 911 и Trailer Park Boys се со највеќе материјал и доста добриДајте некој предлог за некоја комедија од поновиве,гледани ми се Two and half man,how i met your mother,modern family
Спуштена ми е 1ва сезона од Parks and Recreations па се мислам дали таа да ја фатам
Нешто налик Chuck ? (тајни агенти, секси глумици...)![]()
Предлог за акција/трилер слични како breaking bad или prison break... односно да има добра сторија со многу пари, дрога, затвореници...всушност некој знае што препорака барам.
Овие два ги имам гледано + спартак и троновите, кој ги нема гледано му ги препорачувам.
Предлог за акција/трилер слични како breaking bad или prison break... односно да има добра сторија со многу пари, дрога, затвореници...всушност некој знае што препорака барам.
Овие два ги имам гледано + спартак и троновите, кој ги нема гледано му ги препорачувам.