Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте предлог за серија која ќе го тера човек со нетрпение да ја изгледа следната епизода нешто како Lost или Homeland или Fringe. Почнав со BB (една епизода) ама ..... не знам дали да продолжам :confused:

Harper's Island и Persons Unknown.

После прва сезона, би рекол НЕ. Имаше добри епизоди, ама првата е таа што беше одлична, и таму требаше да заврши.

Првата и втората за мене беа супер. И тука требаше да заврши, знам дека падна со квалитет после, посебно трета сезона, бегството беше комедии, ама со Призн Брејк се заразив толку многу, прва изгледана серија на PC ми е, многу пати без спиење сум останал, не можам да не ја препорачам :).

Дај кажете некој предлог комедија ко модерн фемили и сл.
Почнав да ја гледам 6 феет ундер и ми треба бафер некој пошо од 2еп дневно повеќе не можам да гледам

Почнав да ја гледам 6 феет ундер и ми треба бафер некој пошо од 2еп дневно повеќе не можам да гледам
http://forum.kajgana.com/threads/mockumentaries.52668/ ако сакаш за стилот
А ако е за лудото семејство: Arrested Development, Malcolm in the Middle, Bob's Burgers...

E па Харпер е преценета ПУ е потценета, што да ти кажам... :)

Втората.
Првата премногу предвидлива и лоша глума.
И двете би ги препорачал, одлични се за тепање време, не е до толку лоша глумата у првата, ова дека се кратки, може и двете да се изгледаат.
Инаку втората е прекината, штета !

Него оваа Under the Dome, како минисерија се планира или ќе го потат повеќе сезони ?

E па Харпер е преценета ПУ е потценета, што да ти кажам... :)

За ова си во право, гледам и слабо е оценета на Imdb, многу може да се излажат ради тоа.
--- надополнето: 9 јули 2013 во 09:20 ---
Тhe Office друже, владее. :cuc:
Ау, видов нешто од типот на modern family бараш, нема везе, имај ја и офис у предвид, па пробај и со Мarried with children, исто со Ед Онил е, во случај да не си ја гледал.

Него оваа Under the Dome, како минисерија се планира или ќе го потат повеќе сезони ?

Ќе го потат се` додека имаат гледаност. Моментално гледаноста е огромна, што значи дека ќе има минимум втора сезона.

Треба да им се преполови гледаноста по 2ра епизода...

Тhe Office друже, владее. :cuc:
Ау, видов нешто од типот на modern family бараш, нема везе, имај ја и офис у предвид, па пробај и со Мarried with children, исто со Ед Онил е, во случај да не си ја гледал.

Гледан ми е Офисот(y)

Ја изгледав The Booth at the End. Првата сезона три часа ја гледав синоќа и еве втората ја завршив за исто толку. 10 епизоди од по 20 минути. Совршенство во продукција и сценарио. Препорака иако мислам дека не е серија за секого. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom