Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто слично на Sherlock, значи да пука од интелегенција.. :D
после секоја епизода да ја тумачам, да ме замисли..
предлог ?
carnivale, lost, breaking bad, the booth at the end, touch, the outer limits, six feet under (оваа нема да треба да ја тумачиш ама глеам луѓето се жалат дека е тешка, ги терало да размислуваат за живот and stuff)

предлог
Dead Like Me (2003)
црн хумор, по малку и канцелариски, допадливи глумци, интересни ликови, хемија, глума, ја укинаа идиотите после 2 сезони иако се збори дека имала голема гледаност, избација после филм просек ама барем подобар крај и дава од последната епизода од втората сезона, среќа што ја начекав на ХРТ2 на времето пред да го тргнат каналов иначе немаше да знам за серијава, у омилени ми е

carnivale, lost, breaking bad, the booth at the end, touch, the outer limits, six feet under (оваа нема да треба да ја тумачиш ама глеам луѓето се жалат дека е тешка, ги терало да размислуваат за живот and stuff)
Болдираните ги имам гледано, лост до крај, а на другите ќе им дадам шанса ама мислам дека не се тој стил што го барам. Фала у секој случај. (y)

Болдираните ги имам гледано, лост до крај, а на другите ќе им дадам шанса ама мислам дека не се тој стил што го барам. Фала у секој случај. (y)
Fringe?
Too obvious?

После еден куп изгледани прилично лоши,ај да бидам помек потпросечни филмови.... решив да свртам нов лист во портфолиот со ФИЛМОВИ..арно ама не сум доволно упатен,во предлозиве за серии па дали некој би ми препорачал некоја серија мафијашка нешо слично како со Сопранови итн..?

Fringe?
Too obvious?
too obvious ми изгледа ок серија, ќе ја гледам.. хаха се шалам :D
Тоа е тоа што го барам. Fringe. Дефинитивно ќе ја изгледам само да ми се опраи интернетов. :)

После еден куп изгледани прилично лоши,ај да бидам помек потпросечни филмови.... решив да свртам нов лист во портфолиот со ФИЛМОВИ..арно ама не сум доволно упатен,во предлозиве за серии па дали некој би ми препорачал некоја серија мафијашка нешо слично како со Сопранови итн..?

The Wire, Oz, The Shield, Boardwalk Empire, Deadwood.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
The Firm, ја изгледал некој цела да ја симнувам да не ја симнувам? Почнав да ја гледам на AXN ама изгубив ред и отиде у...

Предлог серија слична на Terra Nova, Lost ... значи да биде action/adventure/survival...

Некој да ми каже нешто за HOMELAND? Неколку луѓе ми ја предложија, гледам и награди собра сега...
Некоја кратка рецензија, добра, лоша?

Моментално гледам: Fringe, The Shield, Breaking Bad... сакам да ја почнам и It's Always Sunny in Philadelphia.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom