R
redhead
Гостин
Предлог за некоја слична серија на Criminal Minds?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Montevideo Bog te video i vtorata sezona na serijata se vika Na putu za montevideo se prikazuva na rts vo nedela od 8Дајте предлог за некоја добра спрска/хрватска серија. Многу добри серии имаат балканциве го изгледав овој на Сител што беше Гревот на нејзината мајка и сеа почна нов кој го имам изгледано од порано, па дајде предлог за некоја добра серија.
Дајте предлог за некоја добра спрска/хрватска серија. Многу добри серии имаат балканциве го изгледав овој на Сител што беше Гревот на нејзината мајка и сеа почна нов кој го имам изгледано од порано, па дајде предлог за некоја добра серија.
Добро бе луѓе зошто не слушате на време предлози?Кој ја нема гледано, а сака да гледа нешто квалитетно, Лост луѓе, подитно симнувајте, нема да зажалите уопште!
Почнав пред месец дена да ја гледам до 4 сезона при крај сум, секоја епизода со зината уста ме остава! Не ми се влегува во темата за Изгубени да не видам нешто што нетреба па ајде тука да пишам.
Ако ги немаш досега гледано, ѕирни ги Star Gate Atlantis и Star Gate Universe.Дајте некоја серија слична на star trek , star gate , falling skies ...
Јас освен прва сезона тековно, понатаму немам гледано, ама според многу тука, нема да згрешиш.Ќе ја почнам да ја гледам The Wire,се надевам дека нема да згрешам а ? Мислења?
Нема да згрешиш. Една од најдобрите серии.Ќе ја почнам да ја гледам The Wire,се надевам дека нема да згрешам а ? Мислења?
nough saidЌе ја почнам да ја гледам The Wire,се надевам дека нема да згрешам а ? Мислења?