Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надоврзувам на srcee серијата ми е омилена и најјака еPsych
![]()
Серијава е најзакон у свет. Крими/комедија. Случаите кои ги истражуваат се многу интересни, али шегите на главниот лик се врвни, стварно сум се ваљала на земја од смеење. Главниот лик е стварно добар импровизатор.
Содржината е за Шон, кој има моќ за запазување на детали. Откако ќе реши еден случај лажејќи дека е видовит, полицијата ќе го вработа, него и неговиот најдобар другар Гас.
Серијава е од типот на Монк, значи на сите на кои им се допаднала Монк гарант и оваа ќе им се допадне.
Друго, Шон и Гас прават многу референци на филмови. Пример:
Burton 'Gus' Guster: Brazilian airport codes. How do you know that?
Shawn Spencer: I lived in an airport for a month, Gus.
Burton 'Gus' Guster: That was Tom Hanks in The Terminal.
Освен тоа, во поголем дел од епизодите се јавува ананас, тоа е како inside joke. Шон на пример, увек на поклон носи ананас у машњиче.
![]()
И мора да додадам, ова е единствената серија на која ја гледам и најавната шпица. Освен што песната е интересна, таа се менува. Во епизодите во кои дејството се одвива на Божиќ, таа е божиќна, во епизодите со убиства на снимање на шпански серии/боливудски серии, таа станува шпанска/индиска. Закон.
Еве дел од зезанциите:
Shawn Spencer: The important thing is that you got your cover story.
Reporter: Actually, it's page 64.
Shawn Spencer: It really depends on how you fold it, doesn't it?
Shawn Spencer: Good morning detectives, collecting money for the Policeman's ball?
Carlton Lassiter: We don't have balls.
Shawn Spencer: I honestly have no response to that.
Carlton Lassiter: I need to get something off my chest.
Shawn Spencer: Is it your shirt? Please say no.
Burton 'Gus' Guster: Shawn? What the heck are you doing here?
Shawn Spencer: I should ask you the same question.
Burton 'Gus' Guster: I work here!
Shawn Spencer: I should ask you a different question.
Што се дешава во таа 4400 во кратки црти некој нека каже?
Боље е од Херои? Да знам дали воопшто да ја гледам.
во еден ден 4400 луѓе исчезнуваат на подолг период, се враќаат ама не се истите како порано, слична на Heroes, пократко од ова не може
De gustibus non est disputandum ... сепак е до вкус. за мене е подобра, тебе може нема да ти се допадне. А и критиките се подобри, ако ти се допаднала Херои ќе ти се допадне и ова, најверојатноБоље е од Херои? Да знам дали воопшто да ја гледам.
De gustibus non est disputandum ... сепак е до вкус. за мене е подобра, тебе може нема да ти се допадне. А и критиките се подобри, ако ти се допаднала Херои ќе ти се допадне и ова, најверојатно
А ако не ми се допаднала Херои?De gustibus non est disputandum ... сепак е до вкус. за мене е подобра, тебе може нема да ти се допадне. А и критиките се подобри, ако ти се допаднала Херои ќе ти се допадне и ова, најверојатно