Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Секој човек мора да помине низ три најважни етапи во животот.

1. Да се роди.
2. Да ги изгледа The Wire, The Sopranos, Six Feet Under и Breaking Bad.
3. Да умре.

Се друго (како кратки рецензии, на пример) е секундарно. :D

1223231106H2S7M3.jpg

[

Extras.

Кратка е, 2 сезони со по 6 епизоди, ~30минути епизода. Хумор на високо ниво, ситуации кои ќе ве прават да се чувствувате непријатно. Исто така има и длабоки моменти и покрај тоа што навидум не им е дадено големо значење.

Интересна серија е Person Of Interest. Ben од Lost е тука, но и Jim Caviezel од Deja Vu и Passion of Christ.
Има акција во серијава, но и некоја мала доза на Sci-Fi.

person of interes е закон серија мене многу ми се допадна

ајде дајте нешто како Хероес серијата?

Sherlock е британска серија (ако може да се каже серија, има 6 епизоди кои траат сат и половина) која прави реимагинација на Шерлок Холмс во 21 век. Во првата епизода се запознава со Др. Вотсон и дознава за Мориарти, мистериозниот arch enemy на Шерлок. Најпрво бев скептик за концептот на Шерлок со лап-топ, но серијата е невозможно добра, и за фанови на Шерлок е must-see серија. Same goes for mystery freaks.

Ахахахаха да да, каков момент :icon_lol:

Мада нај јаче од све ми беа сцените со типот што пушеше трева, и флраше боци со вода :pos:

И јас веќе незнам колку серии гледам.. најнова што ја почнав е Smash , тазе е сеа од пред 2 месеци , драма/мјузикл и ептен е добра.. еве повеќе http://what-maria-loves.blogspot.com/2012/03/im-loving-smash-tv-series.html

во иднина ќе има и уште рецензии ;)

Луге дајте бе нешто како ЕНТУРАЖ забавно ,не можам веке оние драмите да ги гледам,ми се приспива на секоја серија .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom