Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Pathology. Многу интересен филм со главна улога на Milo Ventimiglia, попознат како Peter Petrelli, од Heroes.
Многу добра приказна, фантастична актерска екипа, преку целиот филм се осеќа напнатост, опасен секс и најдобар завршеток. Мала е оценката на imdb.com, според мене 9ка би требало да добие филмов, ме импресионираше.

pathology_movie_poster_onesheet.jpg

Eagle eye
луѓе ме остави без зборови
ептен јако филмче (барем за мене)
го изгледав што се вика во еден здив
препорачливо за тие што го сакаат Борнов идентитет и таков вид филмови
eagle-eye-movie-poster_355x554.jpg

Дајте предлог за филм како хари потер или лорд оф д рингс во тој стил?????

Дајте предлог за филм како хари потер или лорд оф д рингс во тој стил?????
Фантазија бараш ?

Ај сега може да ми дајте некој предлок за новогодишни убави филмчиња (не барам линк туку име на филмот) :):)

Eagle eye
луѓе ме остави без зборови
ептен јако филмче (барем за мене)
го изгледав што се вика во еден здив
препорачливо за тие што го сакаат Борнов идентитет и таков вид филмови
eagle-eye-movie-poster_355x554.jpg

se soglasuwam so Darth X-tra film4e

Фантазија бараш ?

Ај сега може да ми дајте некој предлок за новогодишни убави филмчиња (не барам линк туку име на филмот) :):)
Да фантазија.
Имаш некој предлог

Да фантазија.
Имаш некој предлог
Фантазија...хм, како што побара нешто слично на ЛОТР, незнам дали ти е гледан Eragon, не е ништо посебно многу, ама ако сакаш таква фантастика гледај го овој. Имаше уште еден филм да ти препорачам што го гледав пред неколку години, исто со змејови нешто и луѓе беше, ама во моментов не ми теквит никако на насловот:)

Znaci
Killing me softly - erotski triler
Unfaithful - erostka drama
Shrek - hehe
Lord of the rings........of mnogu se :)

Фантазија...хм, како што побара нешто слично на ЛОТР, незнам дали ти е гледан Eragon, не е ништо посебно многу, ама ако сакаш таква фантастика гледај го овој. Имаше уште еден филм да ти препорачам што го гледав пред неколку години, исто со змејови нешто и луѓе беше, ама во моментов не ми теквит никако на насловот:)
На Dungeons&Dragons да не мислиш? Ако мислиш на тој, филмот беше катастрофа.
Мој предлог за фантазија: Dune има филм од `84 и мини серија од 2000та, минисеријата мене ми беше поинтересна.

Да фантазија.
Имаш некој предлог
The Incredible Hulk, Hellboy II: The Golden Army, Hellboy II: The Golden Army, Pinocchio

kklimeasterix напиша:
Ако немојш да го симниш од таа страна зш требит да се регистрираш, побарајги на некоја друга
:salut:

Znaci
Killing me softly - erotski triler
Unfaithful - erostka drama
Shrek - hehe
Lord of the rings........of mnogu se :)
Пратено на пп, овој Unfaithful е малце голем за симвејне ама не го најфов помал
:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom