Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
The Incredible Hulk, Hellboy II: The Golden Army, Hellboy II: The Golden Army, Pinocchio

Ако немојш да го симниш од таа страна зш требит да се регистрираш, побарајги на некоја друга
:salut:

Пратено на пп, овој Unfaithful е малце голем за симвејне ама не го најфов помал
:salut:
Фала мн али овие ми се гледани освен овај последниов
можи мало објаснување за последниов??(Pinocchio)

Еве ти добар филм ама уште не е излезен :)
outlander1.jpg

Има и трајлер на јутуб ..

Фала мн али овие ми се гледани освен овај последниов
можи мало објаснување за последниов??(Pinocchio)
Хехехе, последниов е пинокио шо ко ке мамит му растит носот, децки филм хехехехе

Еве ти добар филм ама уште не е излезен :)
outlander1.jpg

Има и трајлер на јутуб ..
Мислам дека е овој :
http://thepiratebay.org/torrent/4556510/Outlander.2008[Cam]HQ[Spanish]Xvid

Веројатно ке помине некој месец дур да излезе со оригинал снимка .. вака не вреди да се гледа ...

Веројатно ке помине некој месец дур да излезе со оригинал снимка .. вака не вреди да се гледа ...
Може и 2 месеци да помине, ама јас не можам да дочекам ни 1 недела да помине така да ке го симнам и ке ви кажам дали е уба снимката.
Позз

некој сличен на american pie да ми препорачате?:smir:

некој сличен на american pie да ми препорачате?:smir:
Неколку страници назад некој ги препорача Sex is Zero 1 & 2 .Корејски се филмчињата и се стварно добри, мешавина на комедија, пор.. *cough* ничи и романтика.
А од Холивуд, Pigs е нешто слично.

Aj preporacajte mi jaki trileri. Od onie, do poslednata minuta ne se znae sto e sto

Aj preporacajte mi jaki trileri. Od onie, do poslednata minuta ne se znae sto e sto

4 страни поназад имам постирани такви филмови какви што бараш, најди ги би ти се допаднале скоро сите .

п.с. Џимеј, го препорачуваш Mulholland Dr. ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom