Предизборна кампања 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе која е оваа шо ја пее песнава за Стево. Јас ли не ја следам македонскава естрада или не знам што, ама женскава ко прв пат да ја гледам.

За да се води функцијата претседател на држава,треба кандидат со богат речник,јас тоа не го гледам во Иванов,еве се испроба еден мандат,и доволно е.А за овие од ТИМ јас верувам дека половината од нив нема да гласаат за него.Сега само за време на кампањата има најголема заработка,и затоа секој трча да каже нешто,да се слика,парите се у прашање.

За да се води функцијата претседател на држава,треба кандидат со богат речник,јас тоа не го гледам во Иванов,еве се испроба еден мандат,и доволно е.А за овие од ТИМ јас верувам дека половината од нив нема да гласаат за него.Сега само за време на кампањата има најголема заработка,и затоа секој трча да каже нешто,да се слика,парите се у прашање.
Друже, ја промашуваш поентата на темата, ти го избришав претходниот коментар, види каде се наоѓа.

Абе која е оваа шо ја пее песнава за Стево. Јас ли не ја следам македонскава естрада или не знам што, ама женскава ко прв пат да ја гледам.

и го слушнав името ама изумив, знам дека е од Гостивар. :D

Можеа дабстеп химна да направат кога немаат пејачи, барем поинтересно ќе беше од оваа.

Оваа изгледа е од идол :D

Нели политиката е забранета? Или кога се збори за вмро е ок?
Да отворат тема за Пендаровски ќе ја затвореа до сега, ама кога е хорхе во прашање може да седи.
Новата цел на хорхе е да му намигне на Путин.
А за кој друг да се збори, кога Хорхе е на секој можен медиум???
Не ни знам кои се други кандидати, од што нема каде да се рекламираат.
Кога стигнаа и на спортски портали како екипа.мк да имаат реклма за Хорхе, очекувам и од шоља да ми искочи кога ќе кењам.

Знаме со 8 краци = тековното.
Знаме со 9 краци = тековното + кракот за гасоводот од Јужен Поток.
loading > Знаме со 12 краци = тековното + кракот за гасоводот од Јужен Поток + трите крака од Егејска Македонија (Халкидики).

Овие од вмро ептен неплански работат....
Толку јајца потрошиле на торти, а забораиле дека главните на 24ти имаат митинг во Охрид.
Епилог :
Сите на говорницата на митингот во Охрид зарипнати излегле...
Решение :
Од утре секој општински комитет ќе плаќа данок од по 5 јајца на ЦеКа.

Него им ја сфатив ја финтата со тортиве. За разлика од сдсм шо поткупуеше со локум, вмро е домаќинска партија и не штеди на гласови. Затоа со одлука на ЦеКа, вмро има решено да поткупува со торта од 20 домашни јајца.
П.С. јајцата се со по две жолчки ;)

Друже, ја промашуваш поентата на темата, ти го избришав претходниот коментар, види каде се наоѓа.
Јасно ми е,јас кога ги напишав постовите темата не беше овде.Вообичаено јас не пишувам никогаш во Чек дис аут!па нема ни сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom