Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже, ја промашуваш поентата на темата, ти го избришав претходниот коментар, види каде се наоѓа.За да се води функцијата претседател на држава,треба кандидат со богат речник,јас тоа не го гледам во Иванов,еве се испроба еден мандат,и доволно е.А за овие од ТИМ јас верувам дека половината од нив нема да гласаат за него.Сега само за време на кампањата има најголема заработка,и затоа секој трча да каже нешто,да се слика,парите се у прашање.
Абе која е оваа шо ја пее песнава за Стево. Јас ли не ја следам македонскава естрада или не знам што, ама женскава ко прв пат да ја гледам.

Оваа изгледа е од идолАбе која е оваа шо ја пее песнава за Стево. Јас ли не ја следам македонскава естрада или не знам што, ама женскава ко прв пат да ја гледам.

А за кој друг да се збори, кога Хорхе е на секој можен медиум???Нели политиката е забранета? Или кога се збори за вмро е ок?
Да отворат тема за Пендаровски ќе ја затвореа до сега, ама кога е хорхе во прашање може да седи.
Новата цел на хорхе е да му намигне на Путин.

Јасно ми е,јас кога ги напишав постовите темата не беше овде.Вообичаено јас не пишувам никогаш во Чек дис аут!па нема ни сега.Друже, ја промашуваш поентата на темата, ти го избришав претходниот коментар, види каде се наоѓа.