Предизборна кампања 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам што те чуди, во Прилеп има и Месна Заедница Плачикур која што е една од најстарите во општината.
абре луѓе не се смеам за името, не ни знам што би можело да биде смешно тука :) во секој сегмент во општеството навлезе панаѓуров, тоа ми е муабетот, уште малце секоја куќа штаб ќе биде.

9 краци на знамето беа разумен компромис. Како кајганџии тоа треба да ви е јасно. Не знам како да ви го објаснам...
Ако видиш знамево треба да е со десет затоа што тој централниот вертикален од долната страна се губи во преклопот (веењето) а од горната страна го има, значи ова знаме е со десет на сликата не девет што пак не деведува дека тој што го правел не знае да брои и само црткал жолти линии на црвена основа туку тики така :D
Инаку секоја подолга улица од 400-500 метри има штаб на едниот и другиот крај така да замисли колку штабови низ град има толку и торти.

Тортевски која партија ќе ја застапува? o_O

абре луѓе не се смеам за името, не ни знам што би можело да биде смешно тука :) во секој сегмент во општеството навлезе панаѓуров, тоа ми е муабетот, уште малце секоја куќа штаб ќе биде.
Море се плашам микробрановата да ја отворам и од таму да не ми излезат:)

Ако видиш знамево треба да е со десет затоа што тој централниот вертикален од долната страна се губи во преклопот (веењето) а од горната страна го има, значи ова знаме е со десет на сликата не девет што пак не деведува дека тој што го правел не знае да брои и само црткал жолти линии на црвена основа туку тики така :D
Инаку секоја подолга улица од 400-500 метри има штаб на едниот и другиот крај така да замисли колку штабови низ град има толку и торти.

А може и го нема воопшто вертикалниот долен крак :)

Ако ми донасат торта да јадам секој ден од нивнио мандат, ја ќе гласам за нив. Чоколадна торта да е.

Воопшто не е смешно,тажно е,му ебаа матер на народецов он уште торти им праи.ПЕРАЛНА!

Револуционерна тортијада :D нема лабаво.

Нели политиката е забранета? Или кога се збори за вмро е ок?
Да отворат тема за Пендаровски ќе ја затвореа до сега, ама кога е хорхе во прашање може да седи.
Новата цел на хорхе е да му намигне на Путин.

Е де те разбирам, мене ме фаќа смеа каква форма би имала тортата од М.К. Плачикур ако оваа личи на жабокречина.

Нели политиката е забранета? Или кога се збори за вмро е ок?
Да отворат тема за Пендаровски ќе ја затвореа до сега, ама кога е хорхе во прашање може да седи.
Новата цел на хорхе е да му намигне на Путин.
Смее сеир, не смее дискусии. Имаше од преклани една тема за сеири и смешни работи и клипови исто отворена во подфорумов, ако се сеќава некој да ми даде линк да ја спојам, фала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom