Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас ја сакам Македонија без политика
јас ја сакам Македонија без политика![]()
политика се законите, правилата и одржување на животот во одржавата според нив.
>mfw this is what liberal art students actually believe
![]()
(ханс_келзен_се_смешка_под_мустаќ.jpg)
Ме потсети на костумот на Каролина Гочева, Евросонг во Талин мислам бешеНе може да постои држава без политика. Политика не е партисково глупирање, политика се законите, правилата и одржување на животот во одржавата според нив.
Пак јас сериозен. Заев со маската оган го видовте?
![]()

Нудолница=На долу слегување.

Eве едно...или триИ мене ми е смешно што на 7 страни има едвај една слика или кикс од грујовистите и да сакам 'ми се допаѓа' да ставам нема на што, може и сум пропуштил нешто а сигурно нема да дремам на темава има и други теми за коментирање на форумов па може и пропуштено имам нешто ако ставам нешто интересно гледам што има и тоа е тоа.
Врати се кај Јагнула сликата со Џафар од Аладин и види во лајковите дали ќе ме најдеш.
Чисто онака.![]()

Е за ова даEве едно...или триЗа писменоста
Прегледај го приврзокот 60306
Прегледај го приврзокот 60307
Прегледај го приврзокот 60308
Си мислев дали да барам подфорум за правопис, ама ај нека е овде ...
A OВА
Прегледај го приврзокот 60310
. Добро бе па статус на ФБ кога ставам го проверувам 5 пати дали е убаво напишано овие претставуваат партија диреКно напишале
.
.

Кој му е филмот со наочариве?Да не е препознат од другите ?Иначе Жан Франсоа од Габон вика секогаш сум бил и ќе бидам ВМРО зошто ја сакам
Македонија
Џими од К-15 вчера на митинг на ВМРО во Штип во први редови
Прегледај го приврзокот 60311

Ич не се приметуваКој му е филмот со наочариве?Да не е препознат од другите ?![]()
. Џими го даваат во први редови гледаш луѓе бели нормално и одеднаш црн
. Ѕверови се бе
.
. Мислам дека Тао дискотеката ја води. Многу ми се смешни
.
аман нека заврша побрзо овие изборите , тапан глата