Предизборна кампања 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
577948_497999710267236_1261317534_n.jpg

Малата е закон

@Solid,

A што значи тоа нудолница?
Нешто како Ну зајец пагади!

Дали јас тоа видов реклама за невработен стечаец во кампања за ЛОКАЛНИ избори. Не се нормални мајке ми.

Дали јас тоа видов реклама за невработен стечаец во кампања за ЛОКАЛНИ избори. Не се нормални мајке ми.
А ти требаше таа реклама за да сфатиш дека не се нормални сите во државава? :pos:

Мајка ми ми кажа направиле финта, на канал 5 и на сител за време на филмовите што им се во исто време пуштале реклами во исто време :pos: Некоја жена се јавила во утринските програми и протестирала хахаха

Мене друга појава не ми е јасна... Што мајка бараат пример, Велешани на митинг во Охрид за локални избори? Ај да се парламентарни ќе разберам, ами ова?
Па ќе си искористат попатно превоз од/до факултет, кај пријатели, женска во друг град :) Ја имав таа среќа да се враќам од работа дури паркираа и главно беа пензионери и малолетници.Уште да не ги блокираа пола паркинзи и пристапни улици до Туристичка, да не случајно на некое возило на Брза Помош можда му е потребно простор за поминвење ... Во секој случај, далеку помалку возила од претходните пати, минатите избори имаа ангажирано автобуси дури од Врање, немало возила во СК и КУ да им останат за редовен превоз.Плус Охридски автобуси одеа до Струга, Кичево (64км), Гостивар (116) М.Брод (90), Ресен (43) да земат митингаши, ги враќаа и после уште еднаш назад.Превознициве се најзадоволни во вакви ситуации...ако им платат навреме :cenzura:

images

јас ја сакам Македонија без политика :(
јас ја сакам Македонија без политика :mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom